Podcasts

St. Paul's Boutique

De dinsdagse uitvlucht. Plaatjes, wat praatjes en een hele hoop goede zin. DJ St. Paul koppelt driftig nieuwe releases aan relevante keuzes uit het verleden.

Beluister
25 Jaar Excelsior Recordings

Excelsior Recordings bestaat 25 jaar! Om dat te vieren is het de hoogste tijd voor de allereerste Excelsior Recordings Podcast waarin de geschiedenis van het label zal worden verteld.

Beluister
Shelter From The Storm

In deze maandelijkse podcast duiken we diep in de wereld van de americana, roots en country. Met elke aflevering een andere gast!

Beluister
Science Sessions

Vanuit de Pandora Foyer spreekt programmamaker Erwin Maas verschillende wetenschappers over wat hen bezighoudt in deze vreemde tijden.

Beluister
Utcast

In Utcast geven hosts Co en Kasperje elke maand een heads-up van wat er in de Utrechste hiphopscene gebeurt. Sinds juni 2021 opgenomen in TivoliVredenburg

Beluister
Utrecht Popcast

Je kunt in Utrecht zo veel cultuur consumeren dat zelfs culturele omnivoren er duizelig van worden. Hoog tijd dus voor een onafhankelijk muziekpanel dat top van flop onderscheidt!

Beluister
Footprints

Tijdens de eerste editie van Footprints sprak journalist Leendert van der Valk met verschillende muzikanten en creatieve makers zoals Khruangbin, Ammar 808 en Altin Gün.

Beluister
Opmaat

Vooruitblik op onze klassieke concerten. Een introductie die de nieuwsgierigheid prikkelt, de voorpret vergroot en je anders laat luisteren.

Beluister
5 jaar TivoliVredenburg,
40 jaar Grote Zaal

In 2019 bestond TivoliVredenburg vijf jaar en de Grote Zaal veertig jaar. In een vijfdelige serie spreken we verschillende grondleggers en betrokkenen.

Beluister