Klassiek

Op deze pagina vind je alles over klassieke muziek in TivoliVredenburg. Laat je inspireren door de highlights uit het programma, neus rond in onze agenda, en ontdek het nieuwe klassieke seizoen.

Klassiek seizoen 24-25

Ons nieuwe klassieke seizoen is bekend! Ontdek alle concerten van september 2024 tot en met juni 2025.

Ontdek het hier

Uitgelicht

Snaar Festival

Het festival waar muziek en wetenschap elkaar ontmoeten, op zaterdag 15 juni.

Ontdek het hier

Koop met korting

Wil je naar vier of meer klassieke concerten? Dan ontvang je 20% korting op de ticketprijs. Ga je naar zes of meer concerten? Dan ontvang je maar liefst 25% korting. Lees hier hoe het werkt.

Lees verder

Artist in Residence

Blokfluitist, pianist en zangeres Lucie Horsch ontvangt de sleutel van TivoliVredenburg, want ze is artist in residence voor het klassieke seizoen 23-24. Bij de recidency hoort volledige vrijheid en dat levert gegarandeerd avontuurlijke samenwerkingen en formats vol verrassingselementen op. Bekijk hier de concerten van de artist in residence.Praktisch

Vragen over hoe je bezoek er uit zal zien? De meest up to date informatie is hier te vinden.

Lees verder

Kijk terug

Er ligt een schat aan opnames klaar voor iedereen die thuis wil genieten. Ontdek de mooiste klassieke muziek.

Ontdek

Klassieke Klets

Muziekjournalisten Guido van Oorschot (de Volkskrant) en Joris Heynen (Luister) zijn je maandelijkse gids in deze podcast.

Luister naar de podcast

Lunchconcerten

Elke vrijdag luidt jong talent van de Nederlandse conservatoria je weekend in met het Gratis Lunchconcert. Bij ons in de zaal, en ook online te volgen via Studio TivoliVredenburg.

Bekijk hier alle Lunchconcerten