Contact

Op deze pagina vind je verschillende manieren om met ons in contact te komen. Afhankelijk van de drukte kan het enkele dagen duren voordat we reageren op de mail. Heb je een urgente vraag, dan kun je ons het best telefonisch bereiken. Bekijk ook de pagina met veelgestelde vragen, wellicht vind je daar meteen het antwoord op je vraag.

Voor algemene vragen en opmerkingen mail naar [email protected].

Bezoekadres: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht
Postadres: Vlaamse Toren 7, 3511 WB Utrecht

Tickets en kaartverkoop

Mail: [email protected]
Tel: 030 – 2314544

De kassa in de centrale hal is geopend van maandag t/m zaterdag 13.00-17.00 en rondom programma en start verkoop van programma.

 

Programmateam

Indien je een artiest, band of dj wilt aanbieden dan kun je ons bereiken via [email protected]. Let op: we krijgen veel programma aangeboden, we reageren niet op elk bericht. Bij interesse nemen we contact met je op.

 

Zakelijke verhuur of partnerships

Kijk op www.tivolivredenburgzakelijk.nl voor meer informatie over het organiseren van een bedrijfsfeest, congres, productpresentatie of ander evenement in TivoliVredenburg.

Interesse in een partnership met TivoliVredenburg? We nodigen je graag uit voor een gesprek. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Pers en media

Kijk hier voor onze perskit, contactgegevens en meer informatie over accreditatie en fotografie.

 

Gevonden voorwerpen

Ben je na je bezoek aan TivoliVredenburg iets verloren of kwijt? Onze receptie beheert alle gevonden voorwerpen via de zoekmachine iLost. Hier kun je op zoek naar jouw voorwerp. Het kan zijn dat we nog niet alle gevonden items hebben toegevoegd. Onze receptie is ook telefonisch bereikbaar op 030 – 7606777.


Help ons onze service te verbeteren!

Heb je een opmerking, vraag of klacht? Laat het ons weten! Bijvoorbeeld over een bezoek aan ons gebouw, of over de informatie op onze website om je bezoek goed voor te kunnen bereiden.

Mail ons op [email protected] of bel naar 030 – 2314544 (maandag t/m zaterdag 13:00-17:00).