Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Contact

Bezoekadres

Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

Postadres

Vlaamse Toren 7
3511 WB Utrecht

Telefoonnummer

Kassa 030 - 2314544 (ma t/m za 10.00-18.00)
Receptie 030 - 7606777 (dagelijks 8.00-0.00)

Email

Algemene vragen en opmerkingen: [email protected]
Vragen over tickets en verkoop: [email protected]
Pers en media: [email protected]

Afhankelijk van de drukte, kan het enkele dagen duren voordat we reageren op de mail. Heb je een urgente vraag, dan kun je ons het beste telefonisch bereiken.

Kassa

Onze kassa bevindt zich in de centrale hal op de begane grond. Hier kun je terecht voor tickets en meer informatie over TivoliVredenburg en ons programma. Openingstijden: ma t/m za 10.00-18.00 (en bij concerten en dansnachten vanaf het moment dat de deuren open gaan).

Route & Parkeren

TivoliVredenburg ligt in het hart van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving en meer informatie over parkeren in de buurt.

Gevonden voorwerpen

Ben je na je bezoek aan TivoliVredenburg iets verloren of kwijt? Onze receptie beheert alle gevonden voorwerpen via de zoekmachine iLost. Hier kun je op zoek naar jouw voorwerp. Het kan zijn dat we nog niet alle gevonden items hebben toegevoegd. Onze receptie is ook telefonisch bereikbaar op 030 - 7606777.

Bezoekers met een beperking

TivoliVredenburg is volledig toegankelijk voor bezoekers met een beperking. We willen je graag helpen bij het voorbereiden van je bezoek, hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met onze kassa.

Voor uitgebreidere informatie over de toegankelijkheid van ons gebouw en een toelichting van de situatie per zaal: klik hier.