TivoliVredenburg Stories

Zin in een kijkje achter de schermen? Hier zit je goed! In onze agenda vind je natuurlijk al ons programma, maar we hebben nog veel meer te delen.

Audiodocumentaire: TivoliVredenburg vindt nieuwe geluiden tijdens de coronapandemie

Op 15 april komen voor het eerst sinds lange tijd weer bezoekers naar TivoliVredenburg, voor de uitreiking van de 3FM Awards. Door de coronapandemie waren onze deuren grotendeels in 2020 en 2021 dicht voor publiek. Dit betekent echter niet dat er niets gebeurt. In deze korte audiodocumentaire door 3voor12Utrecht hoor je hoe wij als organisatie erbij liggen tijdens de pandemie en welke nieuwe kansen er ontstonden voor het podium. In de documentaire deelt directeur Jeroen Bartelse een aantal van zijn persoonlijke notities, die hij sinds de eerste coronadag bijhoudt.

LUISTER DE AUDIODOCUMENTAIRE

Throwback thursday

The Rolling Stones in Vredenburg (2003)

‘’Geen megaspektakel voor 50.000 man in de Kuip, maar een intiem no nonsens concert voor maar 1800 uitverkoren’’. Zo opende het NOS journaal op zondag 17 augustus 2003. Een dag eerder, op zaterdag 16 augustus hadden The Rolling Stones een van de meest exclusieve concerten ooit in Nederland gegeven in de Grote Zaal van Muziekcentrum Vredenburg. Niet alleen konden de fans die avond heel dicht hun helden in actie zien, maar de band speelde ook een heel ander repertoire. Een uniek concert van Mick & co, dat tot middernacht doorging! Wij spraken fan van het eerste uur Everaldo Pechler en Oud-Vredenburg directeur Mathieu Heinrichs waarmee we terug in de tijd gingen naar het legendarische Stones concert in onze Grote Zaal!

LEES HET ARTIKEL

Live in je huiskamer

Drie collega’s over het ontstaan van Studio TivoliVredenburg

In het maartnummer van UitAgenda Utrecht komen drie TivoliVredenburgers aan het woord. ‘Het liefst zouden we een vol pand vol bezoekers willen en zoveel mogelijk mensen een live-ervaring bieden. Dat gaat helaas even niet, maar met onze livestreams kunnen we toch livemuziek naar een groter publiek brengen – en proberen we artiesten en freelancers, die zijn getroffen door de coronacrisis, aan het werk te houden.’ Productiecoördinator Jop, online marketeer Yoni en  lichttechnicus Catharina vertellen over hun nieuwe megaproject: Studio TivoliVredenburg.

LEES HET ARTIKEL

Meer weten?

Altijd op de hoogte
• Via onze nieuwsbrieven blijf je gemakkelijk op de hoogte van ons programma en het reilen en zeilen achter de schermen.
Whatsapp-service Net Bevestigd

Over TivoliVredenburg
Organisatie
Vacatures
Contact