TivoliVredenburg Stories

Zin in een kijkje achter de schermen? Hier zit je goed! In onze agenda vind je natuurlijk al ons programma, maar we hebben nog veel meer te delen.

We staan in de Donald Duck!

Detectives Mickey en Goofy brachten een bezoek aan ons gebouw: Kipholi in Eitrecht. Toiletjuffrouw Sannie Tair was natuurlijk van de partij en schakelde de hulp in van deze helden, er ging namelijk het een en ander mis met haar welverdiende fooi.

Lees het hier!

Meer stories

Nieuwe entree aan Vredenburgplein

We willen open zijn, voor iedereen. Dat begint bij een uitnodigend en toegankelijk gebouw. Daarom creëren we een nieuwe culturele toegangspoort aan het Vredenburg.

Lees verder

De tien beste concerten van 2022

Jullie hebben weer massaal gestemd op jullie hoogtepunt van het afgelopen jaar in TivoliVredenburg. Hieronder vind je de tien meest memorabele concerten, festivals of events van 2022, door jullie zelf gekozen!

Bekijk Top 10

Van poster naar designtas

Van schets naar poster, van poster naar tas: wist je dat veel van onze promotiematerialen een lekker lang leven leiden? Utrechtse makers ontwerpen onze posters en verwerken deze tot toffe items zodra het concert achter de rug is.

Bekijk hier hoe

Terugblik 2021: 'Open, aan en zichtbaar'

In vogelvlucht door het bewogen jaar 2021. Ondanks lockdowns en wisselende beperkingen slaagden we erin contact te houden met het publiek en artiesten van werk te voorzien.

Lees verder

Hoe is het met onze Amerpoortcollega's?

In samenwerking met Amerpoort bieden we enthousiastelingen met een verstandelijke beperking een bijzondere werkplek. Hoe gaat het nu met ze?

Lees verder

Hou(t) van de Grote Zaal

Van het oude podiumhout uit onze Grote Zaal hebben we unieke sleutelhangers, flesopeners en magneten gemaakt. Wil jij zo’n stukje Utrechtse geschiedenis in huis halen?

Kijk dan hier

When two worlds collide

Een bijzondere video waar twee werelden samenkomen: meervoudig Nederlands kampioen freestyle BMX'er Sietse van Berkel bundelde zijn krachten met cellist en componist Maya Fridman.

Bekijk hier

Walk The Line: the making of

In maart 2020 sloten onze deuren een tijd. Maar achter die deuren zaten we niet stil. Walk The Line werd geboren! Maar... hoe stamp je nou zoiets nieuws uit de grond?

Lees verder

Eddie Vedder en zijn liefde voor Tivoli

Het is 1992, grunge is wereldwijd aan het ontploffen. Pearl Jam heeft net het inmiddels roemruchte album 'Ten' uitgebracht. Het is de juiste band op het juiste moment, in een bomvol Tivoli.

Lees verder

The Rolling Stones in Vredenburg (2003)

Een van de meest exclusieve concerten van The Rolling Stones ooit in Nederland: ‘’Geen megaspektakel voor 50.000 man in de Kuip, maar een intiem no nonsens concert voor maar 1800 uitverkoren’’.

Lees verder
192954

Meer weten?

Via onze nieuwsbrieven blijf je gemakkelijk op de hoogte van ons programma en het reilen en zeilen achter de schermen.