TivoliVredenburg Stories

Zin in een kijkje achter de schermen? Hier zit je goed! In onze agenda vind je natuurlijk al ons programma, maar we hebben nog veel meer te delen.

Throwback thursday: The White Stripes in Tivoli!

The White Stripes zijn anno 2021 niet meer weg te denken uit de mondiale muziekgeschiedenis. Maar wie zo’n twintig jaar geleden, op die koude februari avond, had durven te dromen dat het duo een van de grootste alternatieve hits allertijden zouden schrijven was een knappe man/vrouw.

Ter ere van het uitkomen van hun nieuwe verzamelalbum ‘The Greatest Hits’ duiken we met toenmalig Tivoli-programmeur Johan Gijsen terug in de tijd naar hun legendarische optreden!

Lees de gehele throwback hier

TivoliVredenburg is het decor van het nieuwe VPRO-programma On Stage

In On Stage hijst presentatrice Nadia Moussaid samen met een hoofdgast de Nederlandse podiumkunsten op het schild.

De acht tv-uitzendingen, met hoofdgasten als Danny Vera, Eefje de Visser en Joost van Bellen, zijn vanaf 7 februari elke zondag om 19:20 uur te zien op NPO2 en terug te kijken op NPO Start.

Lees meer over de afleveringen

TivoliVredenburg in het Jeugdjournaal

‘Komen er weer concerten dit jaar?’, vroeg het Jeugdjournaal aan zangeres Davina Michelle en onze programmeur Doortje.

Doortje is programmeur en plant de artiesten in die komen optreden, maar nu zegt eigenlijk alleen maar concerten af. ‘Ik word daar zelf heel verdrietig van. (…) We hopen dat het ooit weer wordt zoals het was. Zin in!’

Bekijk het item

Concert van het jaar 2020

We kunnen niet wachten tot TivoliVredenburg weer ‘gewoon’ uit zijn voegen barst, maar we blikken graag nog één keer terug. Na onze Concert van het Jaar-oproep stroomde onze mailbox vol met hartverwarmende reacties en mooie verhalen. Uit deze reacties stelden we de volgende Top 10 samen van de meest bijzondere momenten in TivoliVredenburg van het afgelopen jaar:

Bekijk de top 10

Meer weten?

Altijd op de hoogte
• Via onze nieuwsbrieven blijf je gemakkelijk op de hoogte van ons programma en het reilen en zeilen achter de schermen.
Whatsapp-service Net Bevestigd

Over TivoliVredenburg
Organisatie
Vacatures
Contact