TivoliVredenburg Stories

Zin in een kijkje achter de schermen? Hier zit je goed! In onze agenda vind je natuurlijk al ons programma, maar we hebben nog veel meer te delen.

Hoe is het met onze Amerpoortcollega's?

Trouwe bezoekers zullen ze zeker herkennen: onze Amerpoortcollega’s zijn sinds anderhalf jaar vaste gezichten in ons pand. In samenwerking met Amerpoort bieden we enthousiastelingen met een verstandelijke beperking een bijzondere werkplek – ook in het afgelopen crisisjaar. Het team mag groeien. Lees meer, en deel de vacature!

LEES MEER

Livemuziek op vaccinatielocatie Jaarbeurs

Prik, pleister… Muziek! De XL vaccinatielocatie in de Jaarbeurs wordt sinds 5 mei een aantal keer per week opgevrolijkt door optredens van Utrechtse muziekensembles.

LEES MEER

Van poster naar designtas

Van schets naar poster, van poster naar tas: wist je dat veel van onze promotiematerialen een lekker lang leven leiden? Utrechtse makers ontwerpen onze posters en verwerken deze tot toffe items zodra het concert achter de rug is.

BEKIJK HIER HOE

Audiodocumentaire: TivoliVredenburg vindt nieuwe geluiden tijdens de coronapandemie

Op 15 april komen voor het eerst sinds lange tijd weer bezoekers naar TivoliVredenburg, voor de uitreiking van de 3FM Awards. Door de coronapandemie waren onze deuren grotendeels in 2020 en 2021 dicht voor publiek. Dit betekent echter niet dat er niets gebeurt. In deze korte audiodocumentaire door 3voor12Utrecht hoor je hoe wij als organisatie erbij liggen tijdens de pandemie en welke nieuwe kansen er ontstonden voor het podium. In de documentaire deelt directeur Jeroen Bartelse een aantal van zijn persoonlijke notities, die hij sinds de eerste coronadag bijhoudt.

LUISTER DE AUDIODOCUMENTAIRE

Meer weten?

Altijd op de hoogte
► Via onze nieuwsbrieven blijf je gemakkelijk op de hoogte van ons programma en het reilen en zeilen achter de schermen.
Whatsapp-service Net Bevestigd

Over TivoliVredenburg
Organisatie
Vacatures
Contact