Hou(t) van de Grote Zaal

Podiumhout Grote Zaal krijgt een tweede leven
We hadden al een sleutelhanger, maar nu zijn er ook flesopeners en magneten gemaakt van het oude podiumhout uit onze Grote Zaal. De afgelopen veertig jaar zijn er duizenden concerten gegeven in de Grote Zaal. Op dit inmiddels historische hardhout traden legendarische artiesten als David Bowie, Annie M.G. Schmidt, The Rolling Stones, Maria João Pires, Bon Iver, Morrissey en vele beroemde orkesten op.

Wil jij zo’n stukje Utrechtse geschiedenis in huis halen? De flesopeners, magneten en sleutelhangers zijn verkrijgbaar bij onze merchandise stand en nu ook te bestellen in een onze webshop. Door TivoliVredenburg merchandise aan te schaffen bied je ons tevens een steuntje in de rug.

Noest en Plankstaal
Het Utrechtse bedrijf Noest verwerkt het podiumhout tot sleutelhangers, flesopeners en magneten, en worden in een Utrechtse sociale werkplaats van labels voorzien. Daarnaast wordt van het overgebleven hout tafels gemaakt door Plankstaal, ook een Utrechts bedrijf. De tafels van Plankstaal worden in de artiestenkleedkamers geplaatst, enkele tafels komen in de foyer van de Grote Zaal te staan.