On Stage

In het VPRO-televisieprogramma On Stage, opgenomen in coronatijd in onze Grote Zaal, worden de podiumkunsten op het schild gehesen – er wordt tenslotte onverminderd muziek en theater gemaakt voor betere tijden, wanneer het publiek de zalen weer in mag. De optredende artiesten zijn er allemaal op voorspraak van de hoofdgast, die met presentatrice Nadia Moussaid zijn of haar keuze zal toelichten. Tijdens een uitzending kan alles: dans, theater, muziek en andere varianten van uitvoerende kunst.

Afleveringen

Henny Vrienten

Henny Vrienten, solo-artiest en frontman van Doe Maar, trapt af in de eerste aflevering. Het gaat over taal, over poëzie, maar vooral over de jeugd, die door corona niet jong kan zijn.

Bekijk

Romana Vrede

Acteur en theatermaker Romana Vrede treedt in deze tweede aflevering op met een monoloog uit haar voorstelling 'Tijd zal ons leren', ondersteund door muzikant Otion.

Bekijk

Lucky Fonz III

Otto Wichers, ook wel bekend als singer-songwriter Lucky Fonz III zingt 'Ik Ben Een Sukkel', en licht toe dat het heel bevrijdend voelt om het te zingen en er ook nog sullig bij te dansen.

Bekijk

Ryanne van Dorst

Ryanne van Dorst is te gast in de vierde aflevering. Ze mist liveshows enorm en het optreden met haar rockband Dool is dan ook een bitterzoet moment.

Bekijk

Soundos El Ahmadi

Voor comedian, actrice, covergirl, tafeldame en roastkoningin Soundos El Ahmadi is te gast in deze vijfde aflevering. Kunst is álles voor Soundos.

Bekijk

Danny Vera

Zanger, muzikant en songwriter Danny Vera is te gast in de zesde aflevering. In twintig jaar tijd perfectioneerde Danny zijn eigen stijl, en nu voert hij de Top 2000 aan met zijn hit Rollercoaster.

Bekijk

Eefje de Visser

De verrassende melodielijnen, onconventionele liedjes, uitgekiende choreografieën en filmische videoclips van Eefje de Visser worden breed gewaardeerd.

Bekijk

Joost van Bellen

In de laatste aflevering is DJ, partyorganisator en schrijver Joost van Bellen te gast. Joost brengt samen met zijn gasten een ode aan het nachtleven.

Bekijk