Steun TivoliVredenburg

Wil jij bijzondere projecten van TivoliVredenburg steunen? Of vind je ook dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn? Je kunt TivoliVredenburg op verschillende manieren steunen. Hiermee draag je bij aan onze missie: een leven lang muziek voor iedereen!

162145

Eenmalige donatie

Elke bijdrage is welkom! Je kunt doneren via Tikkie of via ons ticketsysteem. Help je mee onze doelen te realiseren?

Belactie 2024

Heb jij afgelopen jaren meerdere keren concerten bezocht bij ons? Dan kan het zijn dat je gebeld wordt door het nummer 088-5016727. In de periode maart tot en met augustus 2024 benaderen we namelijk een deel van onze bezoekers telefonisch met het verzoek of ze ons willen gaan steunen met een vaste donatie en TivoliVredenburger willen worden.

Samen met onze TivoliVredenburgers werken we aan onze missie: ‘Een leven lang muziek voor iedereen!’ Dankzij onze donateurs laten we bijvoorbeeld scholieren kennismaken met muziek, krijgt jong talent de kans om op een groot podium te staan en kunnen we nieuwe innovatieve concertformules opzetten. We kunnen je steun goed gebruiken om deze bijzondere projecten mogelijk te maken!

Heb je vragen over deze belactie? Neem dan contact op via [email protected].

TivoliVredenburg Fonds

Het TivoliVredenburg Fonds is de plek waar we alle (particuliere) donaties verzamelen. Kijk voor alle mogelijkheden op www.tivolivredenburgfonds.nl.

Word TivoliVredenburger

Steun ons met een vaste donatie! Samen met jou werken we aan een leven lang muziek voor iedereen. Doneren kan al vanaf €5.

Lees verder

Nalatenschappen

Dankzij deze vorm van steun kunnen we op lange termijn plannen maken, met de blik op de toekomst.

Lees verder

Fonds op Naam

Wil je een dierbare eren, een bijzondere gelegenheid vieren of langdurig investeren in een programma of thema?

Lees verder

Bedrijven en organisaties

Samen bouwen we aan een nog mooier TivoliVredenburg voor onze bezoekers. Kijk voor alle mogelijkheden op www.tivolivredenburg.nl/partnerships.

Een partnership met TivoliVredenburg

Ieder partnership is maatwerk waar we samen vorm aan geven, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, educatie en talentontwikkeling.

Lees verder

Front Row voor young professionals

Een uniek netwerk van young professionals tussen de 25 en 40 jaar die de toon willen zetten voor Utrecht.

Lees verder