Partnerships

Met onze partners bouwen we aan een nog mooier TivoliVredenburg voor onze bezoekers. Zo werken we bijvoorbeeld samen op duurzaamheid, educatie en talentontwikkeling.

Ieder partnership is maatwerk waar we samen vorm aan geven. Onze relaties zien we als ons maatschappelijk kapitaal: onze ambassadeurs, onze vrienden, onze financiers. We inspireren elkaar, wisselen kennis uit en voegen waarde toe aan elkaars organisatie. Door onze maatschappelijke positie, onze 1,2 miljoen bezoekers op jaarbasis en uitstekende hospitalitymogelijkheden biedt een partnership met TivoliVredenburg grote meerwaarde en vele mogelijkheden.

Voordelen voor partners:

  • Uitstekende hospitalitymogelijkheden: tickets, exclusieve ontvangsten en bijeenkomsten;
  • Diverse marketingmogelijkheden en zichtbaarheid van je merk in diverse online en offline uitingen;
  • Toegang tot de Young Professionals Business Club;
  • De mogelijkheid tot diverse inspirerende activaties, bijvoorbeeld de introductie van een nieuw product;
  • De mogelijkheid tot het samen ontwikkelen van programma’s;
  • Verschillende mogelijkheden tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We kijken ernaar uit om kennis te maken en nodigen je graag uit voor een kop koffie. Neem contact op met Lisanne Boer van Partnerships & Development via [email protected].

Partners

AB InBev

Uit ons jarenlange partnership met bierproducent AB InBev ontstaan regelmatig mooie projecten, zoals Canvas, een videokunstwerk van 150m2, en off- en online platform Studio Pandora.

Lees verder

Rabobank

Op de Rabo Open Stage is ons partnership met de Rabobank zichtbaar in het hart van TivoliVredenburg. Hier laat jong en aanstormend talent hun eigen werk klinken. Rabo Open Stage is gratis te bezoeken.

Lees verder

Amerpoort

Met hulp van Amerpoort is TivoliVredenburg het eerste podium in Nederland dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek biedt. Ze zijn een welkome ondersteuning voor ons serviceteam.

Lees verder

AVROTROS

De Nederlandse publieke omroep AVROTROS en TivoliVredenburg zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Al decennialang vormt het AVROTROS Vrijdagconcert een feestelijk begin van het weekeinde.

Lees verder

HKU

TivoliVredenburg en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht zijn al jarenlang partners. Uit dit partnership zijn verschillende samenwerkingen ontstaan, waaronder de wekelijkse Lunchconcerten.

Lees verder

Universiteit Utrecht

Regelmatig organiseert de Universiteit Utrecht programma’s binnen het kennisprogramma van TivoliVredenburg. Eén van de terugkerende programma’s is het Betweter Festival.

Lees verder

VluchtelingenWerk

Bij het project Wake Up Your Mind! worden Nederlandse jongeren en jongeren met een vluchtelingachtergrond met elkaar in contact gebracht om maatschappelijke impact te maken.

Lees verder

IWCUR

Elke nieuwe Utrechter ontvangen we natuurlijk het liefst zo snel mogelijk. Daarom werken we samen met het International Welcome Centre Utrecht Region om internationals een warm welkom heten.

Lees verder

Front Row voor young professionals

Een uniek netwerk van young professionals tussen de 25 en 40 jaar die de toon willen zetten voor Utrecht. Word lid en doe mee aan het meest inspirerende en toonaangevende netwerk van Utrecht!

Meer informatie

Hospitality arrangementen

Een unieke beleving, met muziek als basis! Zoek je als bedrijf een inspirerende locatie om relaties of collega’s een bijzondere beleving te geven? Of wil je als werkgever je jonge collega’s een boost geven door ze een geweldige avond in een eigen ‘clubhuis’ te bieden? Voor één keer of juist voor een langere periode?

Meer informatie

Uitgelicht

Front Row: EBU edition

Het was de laatste Front Row van 2023 alweer! Op donderdagavond 14 december lag de focus op Utrecht.

Lees verder

Crowdfunding campagne geslaagd!

YES! TivoliVredenburg bedankt alle donateurs voor de ruimhartige bijdrage aan onze crowdfunding campagne op VoordeKunst in november 2023.

Lees verder

Front Row: over Duurzaamheid & Bier

Front Row dook diep in de wereld van duurzaamheid, circulariteit en CO2-reductie.

Lees verder

Ontvangst bij Transition Festival

Tijdens ons jaarlijkse jazzfestival Transition op zaterdag 1 april 2023 ontvingen we onze partners, relaties en donateurs. In de Pandora Foyer heette directeur Jeroen Bartelse iedereen welkom.

Lees verder

Nieuwe entree Vredenburgplein

TivoliVredenburg wil open zijn, voor iedereen. Dat begint bij een uitnodigend en toegankelijk gebouw. In 2024 creëert TivoliVredenburg een nieuwe culturele toegangspoort aan het Vredenburg.

Lees verder

Eerste bijeenkomst Front Row

In oktober 2022 was de eerste bijeenkomst van Young Professionals Front Row: een uniek netwerk van TivoliVredenburg voor young professionals die de toon willen zetten in Utrecht.

Lees verder

Elk flesje weer een nieuw flesje

TivoliVredenburg slaat samen met Vrumona en Bierbrouwerij AB InBev de handen ineen om een circulair logistiek systeem voor gebruikte PET- flesjes bij TivoliVredenburg te realiseren.

Lees verder
115936

Interesse in een samenwerking met TivoliVredenburg?

We nodigen je graag uit. Neem contact op met Lisanne Boer (Partnerships & Development) via [email protected].