Rabobank

Rabobank is een bank voor en door klanten, een coöperatieve bank, een maatschappelijke bank. Dat blijkt onder andere uit de langdurige samenwerking tussen TivoliVredenburg en Rabobank.

Eén van de resultaten van de samenwerking is de Rabo Open Stage: een podium voor opkomend talent in de centrale hal van TivoliVredenburg. Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal niet onder voor de rest. Hier laat jong en aanstormend talent hun eigen werk klinken. Rabo Open Stage is gratis te bezoeken.

Jaarlijks wordt ook de Rabo Open Winter Stage georganiseerd: iedere middag en avond live muziek op de ROS tijdens de kerstvakantie. Daarnaast treedt het beste talent van het jaar nog één keer op tijdens het jaarlijkse Best Of Rabo Open Stage weekend.

Op de Rabo Open Stage kunnen amateurmuzikanten vlieguren maken en hun kunsten aan publiek tonen. Inmiddels betraden zo’n 2000 amateur acts de Rabo Open Stage (meer dan 300 per jaar) en met bijna iedere avond een optreden zal dat aantal hopelijk nog veel groter worden.

58480

Interesse in een samenwerking met TivoliVredenburg?

We nodigen je graag uit. Neem contact op met Lisanne Vis (Partnerships & Development) via [email protected].