International Welcome Centre Utrecht Region

Elke nieuwe Utrechter ontvangen we natuurlijk het liefst zo snel mogelijk. Daarom werken we samen met het IWCUR om internationals een warm welkom heten in de regio.

Het doel van het IWCUR is om de start van een nieuw leven in de regio Utrecht makkelijk én leuk te maken. Daarom helpt het IWCUR internationals die hier komen wonen, werken en studeren om zich hier te vestigen en thuis te voelen. In het stadskantoor van de gemeente Utrecht kunnen internationals bij het IWCUR op één centrale plek alle formaliteiten regelen. Het IWCUR helpt hen ook om de regio Utrecht te leren kennen en in contact te komen met locals. En dat allemaal kosteloos.

Cultuur is een belangrijke factor voor internationals om zich thuis te voelen in een stad of regio. Via het IWCUR leren internationals uit alle windstreken die in de regio Utrecht komen wonen de weg naar TivoliVredenburg kennen. Vervolgens zijn wij er voor ze met ons programma en als uitvalsbasis voor bijeenkomsten.

International Welcome Centre Utrecht Region
Het IWCUR is er voor alle internationale inwoners in de regio Utrecht – of ze net zijn aangekomen of hier al langere tijd wonen. Wij helpen hen zich thuis te voelen en bieden een centrale plek waar ze formaliteiten afhandelen en Engelstalige informatie ontvangen over leven, werken en studeren in de regio.

102932

Interesse in een samenwerking met TivoliVredenburg?

We nodigen je graag uit. Neem contact op met Lisanne Vis (Partnerships & Development) via [email protected].