AB InBev

AB InBev is de grootste bierproducent van de wereld. TivoliVredenburg kent een jarenlange samenwerking met AB InBev en uit dit partnership ontstaan regelmatig mooie projecten.

Sinds september 2019 stroomt Bud, gebrouwen door Ab InBev, door de leidingen van TivoliVredenburg. Met de komst van Bud zijn er nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen en projecten, zoals Studio Pandora en Canvas.

Studio Pandora

Studio Pandora is een off- en online platform in de voormalige rookruimte op de zesde verdieping. In deze creatieve ruimte krijgen dj’s vrij spel, worden podcasts over muziek ontwikkeld/gemaakt én wordt een podium gecreëerd voor gesprekken over cultuur en/of Utrecht. Samen met Bud creëren we een springplank voor creatieve talenten en beginnende makers om te experimenteren en elkaar te ontmoeten.

Canvas

Sinds het najaar van 2019 siert videokunstwerk Canvas de zwevende witte wanden boven Park 6. Talentvolle beeldmakers gebruiken deze 150m2 oppervlakte op de muren van de zaal Pandora om hun videokunst tot leven te laten komen. Bezoekers worden steeds verrast door nieuwe beelden gemaakt door verschillende kunstenaars. Door Canvas faciliteren we samen met Bud een podium voor jonge visuele kunstenaars.

Eind 2019 werd het partnership met AB InBev opnieuw met vijf jaar verlengd. Om dit te vieren introduceerde TivoliVredenburg als eerste in Nederland Jupiler 0,0% op de tap en Leffe 0.0% op fles. Als aftrap werd een feestelijke avond vol tastings, blinde proeverijen en een Leffe corner georganiseerd.

 

We kijken ernaar uit de komende jaren samen verder aan de slag te gaan om verantwoord drinken nog meer tot norm te maken.

Inmiddels zijn bezoekers vertrouwd met Jupiler 0,0 % en Leffe 0,0 % en worden deze verantwoorde bieren volop verkocht tijdens evenementen. TivoliVredenburg draagt graag bij aan bewust alcoholgebruik en hoopt dit met deze alcoholvrije bieren te bevorderen.

131402

Interesse in een samenwerking met TivoliVredenburg?

We nodigen je graag uit. Neem contact op met Lisanne Vis (Partnerships & Development) via [email protected].