Hospitality arrangementen

Een unieke beleving, met muziek als basis!

Zoek je als bedrijf een inspirerende locatie om relaties of collega’s een bijzondere beleving te geven? Of wil je als werkgever je jonge collega’s een boost geven door ze een geweldige avond in een eigen ‘clubhuis’ te bieden? Voor één keer of juist voor een langere periode? Als grootste en meest veelzijdige muziekpodium in het hart van Nederland staat TivoliVredenburg garant voor een unieke ervaring.

Op basis van de wensen van jouw organisatie, stellen we een arrangement samen. Voor groepen tot 100 personen biedt TivoliVredenburg een ruime keuze uit bijzondere belevingen, die ‘gewone’ bezoekers niet zomaar meemaken. Altijd met muziek als basis, en alles waar muziek toe in staat is: verbinding, verwondering, ontspanning en eindeloze gespreksstof!

Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen contact op met Lisanne Boer (Partnerships & Development) via [email protected].

Een event organiseren voor 200+ personen? Neem dan contact op met onze collega’s van Zakelijke verhuur.

Unieke beleving

TivoliVredenburg biedt onvergetelijke ervaringen, die je relaties en collega’s als bezoeker normaal gesproken niet meemaken. Een exclusieve borrel middenin ons pand, gouden tickets voor onze backstage Wonka tour, dineren in een concertzaal waar de grootste artiesten hebben gestaan, een rondleiding langs de grootste bierinstallatie van Nederland, een meet & greet met programmeurs die je alle smeuïge backstage verhalen vertellen. Heb je zelf een wens? Daar komen we samen uit!

Alle genres, alle zalen

Naar een klassiek concert in onze karakteristieke Grote Zaal, meezingen in de Ronda of dansen in de Pandora? Inspiratie opdoen bij ons uitgebreid kennis- en debatprogramma? Of misschien een festival bezoeken? Bekijk onze agenda voor inspiratie!

Keuzestress? Met 1600 producties per jaar snappen wij dat! Laat ons weten wat jouw gasten leuk vinden en onze programmeurs stellen een lijst met tips voor je samen.

Combineer met diner of borrel

Muziek, daar luister je naar, of je danst erop. Bied je relaties en collega’s ook de mogelijkheid om te praten en elkaar beter te leren kennen. Combineer een concert of belevenis met een etentje of een gezellige borrel in Kitchen Bar Danel. Geen extra reistijd nodig: Kitchen Bar Danel zit ook in ons pand. De chefs werken met een wereldkaart, uit elke windstreek een gerecht – steeds wisselend per seizoen. Duurzaamheid en verantwoord ondernemen staat ook bij Danel hoog in het vaandel.

Geef (het werven van) jonge collega's een boost

Voor jonge collega’s kunnen we een speciaal arrangement samenstellen. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit een fantastische dansavond, een tailor made beleving, het bijwonen van ons Kennis & Debat programma en een borrel. Of organiseer je wervingsdagen bij TivoliVredenburg!

240612

Nieuwsgierig?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen contact op met Lisanne Boer (Partnerships & Development) via [email protected].