Route & Parkeren

TivoliVredenburg bevindt zich in het hart van de stad, midden tussen de winkels en horecagelegenheden van Utrecht. Het gebouw ligt pal naast Utrecht Centraal en is ongeveer vijf minuten lopen. Kom je met de auto? Maak dan gebruik van een van de zes nabijgelegen parkeergarages.

Adres: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht.

 

Openbaar vervoer

TivoliVredenburg is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. TivoliVredenburg ligt op circa 5 min. loopafstand van Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn:
- Vredenburg, direct naast TivoliVredenburg
- Utrecht Centraal Station, Centrumzijde, op 5 minuten loopafstand.
- Sint Jacobsstraat, op enkele minuten loopafstand
- Neude, op 5 minuten loopafstand

 

Te voet vanaf Station Utrecht Centraal

Loop vanaf het perron naar de stationshal en richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Ga vanaf het stationsplein (kijk ook even omhoog voor het iconische bollendak) Hoog Catharijne binnen en sla bij binnenkomst linksaf. Volg het pad naar rechts (langs de H&M en C&A), loop rechtdoor en ga de roltrap af. Kijk links naar buiten en je ziet TivoliVredenburg.

Bij deze route kan gebruik gemaakt worden van roltrappen en liften. De route is ook 's avonds en 's nachts toegankelijk.

 

Fietsenstallingen

Kom je met de fiets? Zet je fiets dan gratis, droog en veilig in een van de bewaakte stallingen in de buurt. U-Stal Vredenburg is de dichtsbijzijnde stalling en is van donderdag t/m zondag zelfs 24 uur per dag geopend. En mocht het je niet zijn opgevallen: langs ons pand ligt een blindengeleidestrook. Zet je fiets daar niet op!
 

Auto & Parkeren

In de directe omgeving van TivoliVredenburg kun je parkeren in een van de verschillende parkeergarages van Hoog Catharijne (P1 t/m P6). Daarnaast bevinden zich nog een aantal andere parkeergarages op loopafstand (Paardenveld, Bijenkorf/LaVie en Springweg). Bezoek je een concert in TivoliVredenburg, dan krijg je een aantal dagen voor je bezoek de mogelijkheid een parkeerplek te reserveren in P1, P4 of P5 tegen een voordelig tarief.

Let op: in het centrum/stationsgebied en rondom TivoliVredenburg, werkt navigatie niet altijd goed. We raden je aan om de navigatie uit te zetten en de borden te volgen.

Een actueel overzicht van de parkeergarages in de binnenstad is hier te vinden.

 

Kiss & Ride

Aan de Catharijnesingel, ter hoogte van Kitchen Bar Danel, is een kiss & ride aangelegd. Hier kunnen touringscars en taxi's kort parkeren om bezoekers af te zetten of op te halen.

 

Parkeren voor bezoekers met een beperking

In de buurt van TivoliVredenburg bevindt zich een aantal parkeergarages met parkeermogelijkheid voor mindervaliden. De dichtstbijzijnde is parkeergarage P5 Hoog Catharijne, met 16 mindervaliden-parkeerplaatsen en een lift. Daarnaast kun je gratis parkeren op mindervalidenplaatsen in de buurt (Varkenmarkt 16 en Bergstraat 54 zijn op korte afstand van TivoliVredenburg).

Met een gehandicaptenparkeervergunning van de Gemeente Utrecht is het ook toegestaan om gratis te parkeren op plekken waar betaald parkeren is. Behalve op plekken met het bord ‘Vergunninghouders’. Deze parkeervergunning is gratis aan te vragen, ook als je buiten Utrecht woont.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over de toegankelijkheid van ons gebouw en onze zalen.

81651

JE BEZOEK

Alle informatie om je bezoek aan TivoliVredenburg goed voor te kunnen bereiden