Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Restaurant & Café

Wil je voor of na een concert nog wat drinken of eten, of ben je gewoon gezellig op stap? Dan kun je terecht bij grand café Het Gegeven Paard en Frans shared-dining restaurant Danel.

 

Restaurant Danel

Aan de singel onder het dak van TivoliVredenburg bevindt zich Frans restaurant Danel. Op de hoek van TivoliVredenburg bij de Vredenburgkade en de Hollandse Toren kun je terecht voor al het lekkers dat Frankrijk te bieden heeft.

Hier kun je genieten van een goed glas wijn met een oester of een van de vele andere kleine gerechten die je samen kunt mixen en matchen. Of je nu zin hebt in een uitgebreid diner of slechts een klein hapje na een concert of koopavond, Danel biedt de mogelijkheid om dit geheel zelf in te vullen. Ben je nieuwsgierig naar wat onze chefkok allemaal bereidt? Reserveer dan onze chef’s table met uitzicht op de grote open keuken.

Danel is elke dag vanaf 12:00 uur geopend, voor lunch borrel en diner.

▶ Meer informatie via www.danel-utrecht.nl

 

Café Het Gegeven Paard

Binnen TivoliVredenburg en op het terras aan de Singel bevindt zich grand café Het Gegeven Paard. Dit café in hartje Utrecht is zeven dagen per week open, voor zowel de bezoekers van TivoliVredenburg als voor alle andere liefhebbers van lekker eten en drinken in een aangename ambiance.

Hier kun je genieten van een lunch of diner of cocktails proeven van de uitgebreide cocktailkaart, ook is er een breed assortiment aan gins & whisky's en heerlijke bieren.

▶ Zie ook www.cafehetgegevenpaard.nl

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord