Restaurant & Café

Een drankje doen of lekker een hapje komen eten? Kitchen Bar Danel en café Het Gegeven Paard staan voor je klaar!

Kitchen Bar Danel

Onder het dak van TivoliVredenburg, aan de Utrechtse singel, vind je Kitchen Bar Danel. Plof neer op één van de banken, neem plaats op het bijna altijd zonnige terras of bestel aan de grote en sfeervolle bar. Ook voor of na een concert kun je bij Kitchen Bar Danel terecht.

De chefs laten zich inspireren door de keukens van Noord-Amerika tot Europa en van Azië tot Afrika. Kies bijvoorbeeld uit Noord-Amerikaanse polenta, een Aziatische eendenborst of een gemeen lekkere club sandwich. Binnen de verschillende gerechten zijn er vele opties, waaronder ook vegetarische & veganistische gerechten.

www.danel-utrecht.nl

Café Het Gegeven Paard

Binnen TivoliVredenburg en op het terras aan de singel bevindt zich grand café Het Gegeven Paard. Dit café in hartje Utrecht is zeven dagen per week open, voor zowel de bezoekers van TivoliVredenburg als voor alle andere liefhebbers van lekker eten en drinken in een aangename ambiance.

Hier kun je genieten van een lunch of diner of cocktails proeven van de uitgebreide cocktailkaart, ook is er een breed assortiment aan gins & whisky’s en heerlijke bieren.

www.cafehetgegevenpaard.nl

Diner combineren met een concert?

Neem een kijkje in het programma van TivoliVredenburg en combineer een concert met een sfeervol diner in Het Gegeven Paard. Laat je onderdompelen in de Nederlandse hits, of zoek juist de internationale topartiesten op. Geniet van Franse Chansons of zijn de wereldbekende hits van vroeger meer voor jou? Geniet van een muzikaal diner in TivoliVredenburg.

Kies voor het combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot het concert en er een diner voor je verzorgd wordt inclusief twee consumpties. Deel een shared platter met je vrienden, partner of collega’s in ons knusse restaurant. Je kunt kiezen uit vlees, vis, vega of vegan gerechten. Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Zien we je snel?

Beleef een compleet avondje uit