TivoliVredenburg presenteert: Front Row

Voor young professionals die de toon willen zetten in Utrecht

TivoliVredenburg is het grootste muziekpodium van Nederland en de meest inspirerende plek in Utrecht. Elke dag worden wij geïnspireerd door de beste musici, zangers schrijvers en kunstenaars. Wij weten als geen ander hoe je geraakt wordt door muziek.

Dit willen we delen met de young professionals in Utrecht. Daarom hebben wij Young Professionals Front Row ontwikkeld. Een uniek netwerk van young professionals tussen de 25 en 40 jaar die de toon willen zetten voor Utrecht. Word lid en doe mee aan het meest inspirerende en toonaangevende netwerk van Utrecht!

Verbreed je horizon

Front Row is meer dan alleen een businessclub. We leren van elkaar. Je gaat in gesprek of volgt een debat over thema’s die young professionals raken. Zo groeien we naar een toonaangevend en maatschappelijk betrokken netwerk, met aandacht voor iedereen. En met TivoliVredenburg als clubhuis!

Verras je relaties

Wij willen niet alleen met jullie inspiratie en kennis delen, maar jullie ook de kans geven om dit door te geven. Daarom krijg je niet alleen zelf met jouw bedrijf of organisatie toegang tot het netwerk, maar kun je door lid te worden ook klanten meenemen om plaats te nemen op de Front Row.

Word lid en doe mee met het FRONT ROW-programma!

Het programma bestaat uit vier events per jaar. Elke bijeenkomst bestaat uit een netwerkborrel, waarna je samen met de andere leden een ‘appetizer’ van meerdere concerten ervaart of een debat of dansavond bezoekt. En nog een perk: als Front Row-deelnemer word je uitgenodigd voor bijzondere ontvangsten die TivoliVredenburg organiseert voor partners en donateurs.

Nieuwsgierig?
Lees de infoleaflet met alle informatie over deelname en kosten. Of neem contact op met Lisanne Boer via [email protected].