Front Row: EBU edition

Het was de laatste Front Row van 2023 alweer! Op donderdagavond 14 december lag de focus op Utrecht.

Michiel Dijkman, directeur Economic Board Utrecht (EBU), kwam vertellen wat er voor bedrijven in onze regio allemaal speelt. Na een Utrechtse muziekquiz (met echte Utregse prijzen!) en wat drankjes, kreeg Front Row een appetizer van de shows die TivoliVredenburg die avond te bieden had. Van de Nederlands-Turkse zangeres en pianiste Karsu in de Ronda gingen we naar het improvisatietheater van Flunknarf in Cloud Nine. En daarna door naar de Tante Joke Karaoke Band in onze Pandora!

Wat is EBU?
Economic Board Utrecht is een samenwerking tussen vooraanstaande leiders uit het bedrijfsleven, van kennisinstellingen en van lokale overheden uit de Metropoolregio Utrecht. EBU wil de regio wereldwijd positioneren als het kloppend hart van een gezonde samenleving: 'Utrecht, Heart of Health’. Sinds vorig jaar is TivoliVredenburg ook in de board vertegenwoordigd, net als onder meer de gemeente Utrecht, NS, FC Utrecht, Arcadis, Vodafone Ziggo, Universiteit Utrecht en Royal Haskoning.

Kom je sfeer proeven?
Wil je meer weten over Front Row of de sfeer komen proeven bij de volgende bijeenkomst? Lees dan hier verder of neem contact op met Lisanne Vis van Partnerships & Development via [email protected].