Pers & Media

Woordvoering

Perstelefoon: 030 - 7606 707
Persmail: [email protected]

We proberen je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Heeft iets spoed? Bel s.v.p. even. Bij minder spoed is mailen handiger.

 

Perslijst

Wij verzenden regelmatig persberichten over nieuwe bevestigingen in ons programma, ontwikkelingen achter de schermen, nieuwe partnerships of andere nieuwswaardigheden. Per bericht maken we een selectie uit onze perslijst, die hopelijk aansluit op de inhoud van het bericht. Wil je onze persberichten ook ontvangen? Meld je aan via [email protected], en geef een korte beschrijving van je interessegebied.

 

Accreditatie

Wil je een specifiek programma bijwonen, recenseren of fotograferen voor een medium? Stuur een mail met je aanvraag naar [email protected].

 

Fotografie

Het is niet toegestaan zonder toestemming professionele foto-, video- en audioapparatuur mee naar binnen te nemen. Consumentencamera’s worden wel toegestaan. Onder professionele foto- en filmapparatuur verstaan wij toestellen met verwisselbare lenzen en spiegelreflex camera's. Sommige artiesten hebben liever helemaal niet dat je foto's neemt, in dit geval zullen we dat op de avond zelf communiceren.


Perskit

Logo TivoliVredenburg
Download hier ons logo in witte of zwarte versie.

Foto’s TivoliVredenburg
Download hier een aantal foto’s van TivoliVredenburg in hoge resolutie. Vermeld de fotograaf bij plaatsing; zie de bestandsnaam.

Ben je op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op.