BinnenSteBuiten

Inspirerende verhalen uit de Regenbooggemeenschap met presentatrice Raïsa Sambo. Elke donderdag vanuit Studio Pandora in TivoliVredenburg.

Abonneer je op deze podcast via SpotifyAppleDeezer of Google.

Afleveringen

#6: Raymi Sambo

In de laatste aflevering van het eerste seizoen van de podcast BinnenSteBuiten gaat Raisa Sambo in gesprek met Raymi Sambo, een veelgeprezen acteur en regisseur die bekend staat om zijn werk in theater, film en televisie. Het is een ontwapenend gesprek over depressie. coming out en zelfacceptatie.

Beluister

#5: Elio Heres

Presentator Raisa Sambo gaat de diepte in met Elio Heres. Omdat zijn ouders Elio's geaardheid niet accepteerden, besloot hij het ouderlijk huis te ontvluchten. In de reis die volgde maakte hij stappen als fashion blogger en nachtclubperformer, en werkt hij nu als adviseur in seksuele diversiteit.

Beluister

#4: Vanny Reyes

In de vierde aflevering spreekt Raisa Sambo met Vanny Reyes, voormalig voorzitter van COC Amsterdam. Tijdens dit gesprek nemen ze een duik in de wereld van spiritualiteit, vergeving en de ervaringen die Vanny heeft opgedaan als homoseksuele man die is opgegroeid op Aruba.

Beluister

#3: Ellie Lust

In deze derde aflevering spreekt Raisa Sambo met programmamaker Ellie Lust. Ze verkennen thema's als seksuele- en genderdiversiteit, het werken bij de politie, het opzetten van "Roze in Blauw," spiritualiteit en de innerlijke zoektocht naar zingeving na het verlaten van het politiewerk.

Beluister

#2: Astrid Oosenbrug

In deze tweede aflevering spreekt Raisa Sambo met Astrid Oosenbrug, voorzitter van het COC en een autoriteit op het gebied van de LHBTQI+-gemeenschap. Astrid deelt openhartig haar eigen persoonlijke reis en brengt belangrijke kwesties aan het licht die nog steeds spelen in onze samenleving.

Beluister

#1: March Bannor

In de eerste aflevering van BinnenSteBuiten spreekt podcastmaker en host Raisa Sambo met March Bannor, een trotse zwarte transman, familieman en woordvoerder bij de politie. Verschillende fases van zijn leven komen aan bod. Hoe beleeft hij zijn transitieproces? En hoe gaat zijn omgeving hiermee om?

Beluister

In haar ‘regenboogpodcast’ BinnenSteBuiten zoekt Raïsa Sambo altijd naar the silver lining

Hoe ga je ermee om als je familie je niet accepteert als lhbtq? Die vraag (en andere) stelt Raïsa Sambo (36) haar gasten in podcast BinnenSteBuiten.

Lees verder bij Het Parool