Lucie's Backstage Conversations

Welkom bij Lucie's Backstage Conversations, de podcast waarin Artist in residence Lucie Horsch je meeneemt achter de schermen van de muziekwereld. Iedere aflevering spreekt ze inspirerende musici vlak voordat ze het podium betreden. Samen praten ze over het leven als professionele musicus, van de uitdagingen van het leven on the road tot de diepere betekenis achter hun creatieve proces. Lucie's Backstage Conversations onthult de verhalen achter de muziek die je anders nooit zou horen.

Abonneer je op deze podcast via Spotify, Apple of Deezer.

Afleveringen

#3 - Olga Pashchenko

Olga Pashchenko is one of today’s most versatile keyboard players. Olga's repertoire ranges from Bach on harpsichord and Beethoven on fortepiano to Ligeti on modern piano. Lucie and Olga discuss her passion for both early as well as modern keyboards and what makes the early music community unique.

Beluister / Listen

#2 - Ralph van Raat

Pianist Ralph van Raat staat wereldweid bekend als gepassioneerd pleitbezorger van de hedendaagse muziek. Lucie en Ralph bespreken hoe het is om samen te werken met componisten, de uitdagingen van het maken van een concertprogramma en de negatieve vooroordelen ten aanzien van hedendaagse muziek.

Beluister

#1 - Arthur & Lucas Jussen

In de allereerste aflevering van deze exclusieve podcast ontvangt artist in residence Lucie Horsch de pianobroers Lucas en Arthur Jussen, die over de hele wereld furore maken als weergaloos pianoduo.

Beluister

Artist in residence

Blokfluitist, pianist en zangeres Lucie Horsch ontvangt de sleutel van TivoliVredenburg, want ze is artist in residence voor het klassieke seizoen 23-24. Bij de recidency hoort volledige vrijheid en dat levert gegarandeerd avontuurlijke samenwerkingen en formats vol verrassingselementen op. Bekijk hier de concerten van de artist in residence.