St. Paul's Boutique

De dinsdagse uitvlucht. Plaatjes, wat praatjes en een hele hoop goede zin. DJ St. Paul koppelt driftig nieuwe releases aan relevante keuzes uit het verleden. Een subjectieve kijk op popcultuur met extra oog voor onderbelichte zaken.

Luister hieronder de laatste vijf afleveringen terug.

Abonneer je op deze podcast via:

Spotify | Apple Podcasts | Deezer

#40: Alewya, T-Rex, Joy Crookes, The Flying Lizards & meer!

DJ St. Paul neemt de muzikale week door met muziek van o.a. Alewya, T-Rex en Joy Crookes. Deze keer in de albumrubriek een uitgebreid gesprek met klassiek programmeur Peter Tra over de negende symfonie van Dvorak.

12-10-2021

#39: Fatima Yamaha, Big Star, Dua Saleh, Wet Leg & meer!

DJ St. Paul neemt de muzikale week door met muziek van o.a. Fatima Yamaha, Big Star en Dua Saleh. Deze keer in de albumrubriek een uitgebreid gesprek met journalist Gijsbert Kamer over Sunflower van The Beach Boys.

05-10-2021

#38: Charlotte Adigéry, Hatchie, The Lightning Seeds, Serge Gainsbourg & meer!

DJ St. Paul neemt de muzikale week door met muziek van o.a. Charlotte Adigéry, Hatchie & Serge Gainsbourg. En deze keer in de albumrubriek een uitgebreid gesprek met Adriaan Pels (At Ease) over The Bends van Radiohead.

29-09-2021

#37: Makaya McCraven, David Bowie, Alexa Rose, Interpol & meer!

DJ St. Paul neemt de muzikale week door met muziek van o.a. Makaya McCraven, David Bowie & Alexa Rose. En deze keer in de albumrubriek een uitgebreid gesprek met EKKO marketeer en popjournalist Dave Coenen over Parade van Prince.

22-09-2021

#36: Altin Gün, Low, Siouxsie and the Banshees, Yard Act & meer!

DJ St. Paul neemt de muzikale week door met muziek van o.a. Altin Gün, Low & Siouxsie and the Banshees. En deze keer in de albumrubriek een uitgebreid gesprek met project coördinator bij MOJO Concerts Kitty Krösschell over het debuut van The Stone Roses.

15-09-2021