Shelter From The Storm Podcast

Shelter From The Storm is een toevluchtsoord voor iedereen die op zoek is naar ongerepte schoonheid. Elke aflevering ontvangt host Stijn Buist een andere gast en duiken we diep in de wereld van de americana, roots en country. Omdat ongerepte schoonheid zeldzaam is: één aflevering per maand!

Luister hieronder of via:

Spotify | Apple Podcasts | Deezer

De muziek uit deze podcast kun je terugluisteren via de Spotify playlist.

Mercy John

In gesprek met de Brabantse singer-songwriter Mercy John. Over zijn inspiratiebronnen Neil Young en Ryan Adams, het liedjes schrijven met Danny Vera en songwriter JR Roy als voorbeeld!

26-2-2021

Sam & Julia

In gesprek met indiefolk duo Sam & Julia over hun muzikale opvoeding en americana met een indie-randje tot Tim Knol als hun mentor, mierzoete countrymuziek en hun nieuwe album.

11-01-2021

Tim Knol

In gesprek met singer-songwriter en de belichaming van de vaderlandse americana & roots-scene Tim Knol. Over zijn gloednieuwe wandelclub, zijn eigen label, zijn liefde voor bluegrass, de betekenis van americana, Nashville en zijn nieuwe album.

03-12-2020

Dawn Brothers

In gesprek met het Rotterdamse roots en americana kwartet Dawn Brothers. Over hun avonturen in Nashville, de term americana, vergeleken worden met The Band en de Nederlandse roots-scene.

28-10-2020

DeWolff

In gesprek met DeWolff, het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland. Over hun inspiratiebronnen Townes van Zandt en Led Zeppelin, touren in Spanje en de Tascam Tapes.

25-9-2020

Judy Blank

In gesprek met de Utrechtse singer-songwriter Judy Blank. Over haar inspiratiebronnen Bob Dylan en The Wood Brothers tot aan haar avonturen in Nashville!

9-7-2020