Klankbord is een maandelijkse podcast over muziekproductie. Ashley Haak (Luna Ludmila) gaat het gesprek aan met verschillende artiesten over hun maakproces. Tijdens dit gesprek zullen alle facetten van muziekproductie aan bod komen. Denk daarbij aan technische onderwerpen zoals sound design, hard- en software, mixing en mastering, maar ook bredere thema's zoals compositie, live performance, inspiratie en nieuwe releases.

Klankbord is het vervolg op de podcast Other Echo. Die uitzendingen vind je hier.

Abonneer je op deze podcast via Spotify of Deezer.

Afleveringen

#5: Upsammy

Ashley spreekt met over Upsammy haar fascinatie voor klanken in de wereld om ons heen en hoe ze haar field recordings integreert in haar muzikale composities. Verder vertelt Upsammy over haar liveperformances en de samenwerking met Jonathan Castro.

Beluister

#4: Nadia Struiwigh

Vanuit haar studio in Berlijn vertelt Nadia Struiwigh over haar muzikale reis. Van haar tienerjaren in Rotterdam en haar tijd in het buitenland, tot aan de succesvolle internationale carrière die ze zorgvuldig heeft opgebouwd. Haar vierde album ‘Birds Of Paradise’ kwam in oktober uit op Dekmantel.

Beluister

#3: Elias Mazian

In deze aflevering gaan we in gesprek met Elias Mazian. Hij brak al door als DJ in het Amsterdamse nachtleven, maar ontwikkelde zich de afgelopen jaren ook als volwaardig popzanger. Zijn tweede Nederlandstalige album ''Alleen Bij Mij'' komt binnenkort uit.

Beluister

#2: Abstract Division

In de tweede aflevering van Klankbord ontvangt Ashley Haak niemand minder dan Paul Boex en Dave Miller van Abstract Division. Deze twee heren draaien al decennia mee in de technoscene en staan bekend om hun diepe sound. Hun label Dynamic Reflection viert dit jaar haar 15-jarig bestaan.

Beluister

#1: Intercity 106

In de eerste aflevering van Klankbord ontvangt host Ashley Haak het dynamische duo Intercity 106 in de studio. Dit project is een samenwerking tussen de producers De Sluwe Vos en Sjam Sjamsoedin.

Beluister