MENU
HOME
Maarten! 10 jaar

Maarten! 10 jaar

line-up
Maarten van Rossem
Ad van Liempt
Willem Melching
Jan Tromp
Felix Klos
Max Westerman
vanaf
21,95
aanvang
20:00
eindtijd
23:05
Rang 1
Regulier
€ 39,50
Abonnee
€ 29,50
Student
€ 21,95
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • anders
  • maarten van rossem
  • hertz
  • politiek
  • geschiedenis
  • kennis

Deze zomer bestaat het magazine van Maarten van Rossem tien jaar. En dat wordt op 8 juni gevierd in onze Hertz met een gevarieerd programma!

Sinds de start van het magazine in 2007 heeft de wereld niet stilgestaan. Allesbehalve! We kregen het eerste gedoogkabinet uit de Nederlandse geschiedenis onder leiding van Mark Rutte, zagen de wereldeconomie instorten tijdens de kredietcrisis van 2008 en waren getuige van Arabische Lente. Recenter leidde de burgeroorlog in Syrie tot een enorme vluchtelingenstroom richting Europa, stemden de Britten voor een Brexit en verraste Donald Trump de hele wereld door de presidentsverkiezingen in de VS te winnen. Tijdens deze avond blikt Van Rossem terug op de opvallendste maatschappelijke gebeurtenissen van de afgelopen 10 jaar.

Na de terugblik van Van Rossem gaat historicus en programmamaker Ad van Liempt in gesprek met boeiende gasten over de nieuwe politiek, de toekomst van de verzorgingsstaat en de staat van veiligheid. Dit doet hij met Duitsland-expert Willem Melching, historicus en Churchillkenner Felix Klos, Jan Tromp, journalist en auteur van De achterkant van Nederland en journalist Max Westerman.


 Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee! Bezoek onze Biergarten! We toveren onze pleinen op de vijfde en zesde verdieping om tot een indoor park, podium en dansvloer met bijzondere bieren, cocktails, arcade games, gratis programma en heel veel meer!

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Hertz

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.