do 6 apr 2017

TivoliVredenburg opent zomerse Biergarten op pleinen

Vanaf mei opent TivoliVredenburg iedere vrijdag en zaterdagavond haar binnenpleinen op de vijfde en zesde verdieping. Deze worden omgetoverd tot Biergarten: een open en zomerse ontmoetingsplek middenin de stad. In deze kruising tussen indoor park, podium en dansvloer presenteert TivoliVredenburg een uitgebreid programma en exclusief aanbod van bijzondere bieren, exotische cocktails en snacks.
De pop-up Biergarten fungeert als dé zomerse ontmoetingsplek van de stad, maar ook als laagdrempelig podium, waar het publiek kan kennismaken met nieuw en bestaand programma van TivoliVredenburg. Dans tot diep in de nacht onder leiding van Utrechts beste dj’s en bezoek het randprogramma, variërend van filmavonden, silent disco en games tot gratis toegankelijke jazz-, pop- en klassieke concerten, vrijdagmiddagborrels, midnight comedy en heel veel meer!

Al sinds de opening streeft TivoliVredenburg ernaar zo open mogelijk te zijn. Het brede concert- en nachtprogramma trekt intussen talloze soorten publiek naar alle zalen. Naast die successen ziet TivoliVredenburg ruimte voor een uitbreiding van het gebruik van het pand. In de ruimtes tussen de vijf zalen is plaats voor meer ontmoeting en levendigheid. De Biergarten is één van de manieren waarop TivoliVredenburg invulling wil geven aan die belofte van openheid, passend bij de zomermaanden. De Biergarten is daarmee een welkome aanvulling in het hart van het pand én de stad.

Op de website van TivoliVredenburg wordt de komende weken meer bekendgemaakt over de programmering in en om de Biergarten.