Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Park 6

Park 6 is dé ontmoetingsplek van Utrecht. Iedere vrijdag- en zaterdagavond is het indoorpark gratis toegankelijk voor iedereen en is er genoeg te doen tijdens Park 6 By Night!

 

Ook deze zomer sluit je je weekendavond af in Park 6! We openen iedere vrijdag- en zaterdagavond de poorten van ons groene indoorpark op zeshoog voor een lading aan fun en games. Denk aan dansen op de lichtgevende dansvloer, local-dj’s, tafeltennis, cocktails (check hier het aanbod), free-to-play arcade games, giga-Twister en nog veel meer. Even wat down-time nodig na een drukke (werk of vakantie)week? Scoor een bierspecial, wijntje, cocktail of ander drankje en lounge met het beste uitzicht van Utrecht. Daarnaast is er dikwijls extra (gratis) programma, zoals silent disco’s, filmavonden en meer.

Vanaf dit jaar krijgt Park 6 een videokunstwerk van circa 150m2: Canvas. Talentvolle beeldmakers (zowel studenten als professionals) worden opgeroepen zich aan te melden om op maat gemaakte visuals te ontwikkelen en daarmee te exposeren. Meer informatie en een impressie vind je hier.

Park 6 By Night vindt (vrijwel) iedere vrijdag- en zaterdagavond plaats van 22:00 tot 03:00 en is altijd gratis toegankelijk. Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zaterdag 16 november is Park 6 gesloten.