menu zoeken
Naar agenda

Park 6: iedere vrijdag- en zaterdagavond!

Park 6 is dé ontmoetingsplek van Utrecht en is gratis toegankelijk voor iedereen!

Iedere vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot een uniek indoorpark! Park 6 bevindt zich in het groene hart van TivoliVredenburg en beschikt over genoeg entertainment voor de hele avond. Een lichtgevende dansvloer onder begeleiding van lokale dj’s, bierspecials, cocktails, arcade games, tafeltennistafels, een photobooth, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht vormen de perfecte plek om het weekend te vieren. Daarnaast is er wekelijks variërend programma dat veelal ook gratis toegankelijk is, zoals Midnight Comedy, danslessen, yoga-sessies, Rond de Tafel en nog veel meer!

Let op: vrijdag 9 en zaterdag 10 november is Park 6 gesloten in verband met Le Guess Who?. Zaterdag 17 november is Park 6 gesloten in verband met het Pieces of Tomorrow Festival.

Park 6 is iedere vrijdag- en zaterdagavond geopend van 21:00 tot 03:00 en is altijd gratis toegankelijk. De wekelijks variërende evenementen en activiteiten zijn dikwijls ook gratis toegankelijk en zijn hieronder te vinden:

vr 23 nov 2018

Boekpresentatie: 'No Limit' in Park 6

Gratis entree - Eurodance boekpresentatie, quiz en Best Of dj-set

Uitverkocht
vr 23 nov 2018

Midnight Yoga in Park 6

Gratis entree - reserveren verplicht

za 24 nov 2018

Park 6 x Fiesta Macumba

Gratis entree - de lekkerste Música Latina en dansworkshops

zo 25 nov 2018

Park 6 Family - Sokkenschaatsbaan

Gratis entree - zondagmiddag voor het hele gezin

do 20 dec 2018

Park 6 op donderdag

Gratis entree - sfeervol indoorpark op zeshoog