Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
di 16 jun 2015

Rabo Open Stage geopend

Op zaterdag 13 juni is het nieuwe 'zesde' podium van TivoliVredenburg officieel geopend. De Rabo Open Stage zal een permanente plek in het gebouw krijgen en biedt amateurmuzikanten de ruimte om hun kunsten te tonen.

Tijdens ons verjaardagsfeestje, het TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1, betraden de volgende acts het podium: UCK Blokfluitensemble, River District, Domstad Junior Orkest, Pandae, Seven To Eleven, Victoire X Festus, Biscuits en Peter Dobbinga.

De Rabo Open Stage zal ook ingezet worden als extra podium tijdens festivals. Bovendien kunnen optredens gestreamd worden via Soundcloud of YouTube. Voor de keuze van de artiesten werkt TivoliVredenburg samen met Zimihc (podium voor Utrechtse amateurkunst), wijkcultuurhuizen, Parnassos Cultuurcentrum, het Conservatorium en het Utrechts Centrum voor de Kunsten.

De Rabo Open Stage is het resultaat van een samenwerking tussen Rabobank en TivoliVredenburg en wordt mede ondersteund door het Fentener van Vlissingen Fonds en Elise Mathilde Fonds.

Meer informatie? www.raboopenstage.nl