menu zoeken
Naar agenda
donderdag 28 maart 2019

UUnited Muziekfestival

19,44
uitvoerenden

Uitvoerenden: Utrechtsch Studenten Concert | Utrechts Studenten Koor en Orkest | Dekoor Close Harmony | Utrechtse Studenten Big Band | Utrechtse Studenten Cantorij | Het Kunstorkest | Het Huisorkest | Medusa

aanvang
19:00
zaal open
18:15
Regulier
€ 19,44
€ 14,32

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

locatie
Cloud Nine, Grote Zaal, Hertz, K.F. Hein Foyer, Pandora, Park 6

Een spetterende bigband, koren waar je stil van wordt, en verschillende getalenteerde orkesten die de grootste podia in het land betreden. Allemaal bestaande uit Utrechtse studenten. Als enige universiteit in Nederland heeft de Universiteit Utrecht acht vooruitstrevende studentenmuziekgezelschappen, die zich op zeer hoog en vaak internationaal niveau manifesteren.

Om deze studentenmuziekgezelschappen een groots gezamenlijk podium te bieden, pakt Parnassos Cultuurcentrum op donderdagavond 28 maart 2019 groots uit met de tweede editie van UUnited Muziekfestival. Tijdens dit festival, dat dwars door alle muziekgenres heen gaat en alle uithoeken van de universiteit samenbrengt, bestormen meer dan 450 muzikale studenten, medewerkers en alumni alle zalen van TivoliVredenburg.

Alle muziekgezelschappen (Utrechtsch Studenten Concert, Dekoor Close Harmony, Utrechts Studenten Koor en Orkest, De Utrechtse Studenten Bigband, Medusa, Utrechtse Studenten Cantorij, Het Huisorkest en Het Kunstorkest) laten zich verleiden tot unieke samenwerkingen met de top van de Nederlandse muziekwereld. Crossovers in muziekstijlen zullen de boventoon voeren met de verschillende gastartiesten, die in januari bekend gemaakt worden. Het festivalprogramma is verrijkt met optredens van bands van medewerkers van de Universiteit Utrecht, alumni-studentenmuziekgezelschappen en Utrechtse bands. UUnited is een bruisend muziekfestival waar de muzikaliteit van de Universiteit Utrecht uitgebreid wordt gevierd.

Bereid je voor op een verrassend programma! Houd voor de bekendmaking van de line-up de website en het Facebookevent in de gaten.

Let op: een ticket voor UUnited is ook een geldig toegangsbewijs voor dansavond Pop-o-Matic, aansluitend aan het festival.

Wellicht vind je ook interessant

za 23 feb 2019

Nederlands Studenten Orkest

met Maria Milstein en Sjostakovitsj’ Zevende

vr 15 mrt 2019

MedFest

Mediterranean Music Festival

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord