Al sinds de opening streeft TivoliVredenburg ernaar zo open mogelijk te zijn. Een laagdrempelige en toegankelijke plek, van en voor de stad, voor jong en oud. In de ruimtes tussen de zalen is plaats voor ontmoeting en levendigheid. Park 6 is één van de manieren waarop TivoliVredenburg daar invulling aan wil geven.

In Park 6 vind je Canvas, ons videokunstwerk van 150m2, waarbij de zijkant van de Pandora-zaal wordt bekleed in hallucinerende, stemmende, of juist hilarische visuals, op maat gemaakt door een diverse groep talentvolle videokunstenaars. Canvas is te bezoeken op donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond wanneer je een ticket hebt voor een concert of dansavond in Pandora, Cloud Nine of Hertz.

Het plein is goed toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Een uitgebreidere beschrijving van de toegankelijkheid van Park 6 vind je verderop op deze pagina.

Toegankelijkheid

Park 6 bereik je via roltrappen vanuit de centrale hal. Op de vijfde en zesde verdieping zijn barren en toiletten aanwezig. Het aangepaste toilet bevindt zich op de zesde verdieping. Je kunt ook gebruikmaken van het aangepaste toilet in de centrale hal op de begane grond. Om zelfstandig gebruik te maken van de liften, kun je een liftpas lenen bij de kassa.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over de toegankelijkheid van ons gebouw en onze zalen.