Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Cloud Nine, Club Nine, Park 6, K.F. Hein Foyer
Extra informatie
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 6 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

over Groove Beest - Bayou Bayou

Groove Beest is een concept van BIMHUIS Productions. Tijdens een Groove Beest concert ontmoet je telkens een andere groovy band. Een speciale MC zorgt ervoor dat je meer te weten komt over deze podiumbeesten. Ook leer je over groove, instrumenten en improvisatie. Het Groove Beest-concert tijdens Transition Kids is met de achtkoppige band Bayou Bayou. Zing en dans mee en laat het beest in jezelf los! 

Op 4 februari 2024 staat er nog een Groove Beest concert van BIMHUIS Productions in TivoliVredenburg: Groove Beest – Vernon Chatlein en Tony Roe.

Transition Kids (6+)

Jazz voor de toekomstige generatie

Geweest

Dit jaar organiseren we voor het eerst de dag na Transition een klein festival voor de toekomstige jazzgeneratie: Transition Kids!

Een muzikale jazzochtend waar de hele familie van kan genieten. Ga je naar puur en intiem samenspel tussen Kika Sprangers (saxofoon), Anna Serierse (vocals) & Gijs Idema (gitaar) of luister je met elkaar unieke composities van de jazzvernieuwers Han Bennink & Guus Janssen & Ernst Glerum? Het programma wordt afgesloten met een Groove Beest-concert van de achtkoppige band Bayou Bayou. De groovy band van Jetse de Jong zet de tent op zijn kop met soulvolle klanken uit het zuiden van de Verenigde Staten.

Transition Festival
Jaarlijks organiseren we in het voorjaar Transition Festival. Ontdek vooruitstrevende en inspirerende jazzmuzikanten op zaterdag 9 maart 2024.  Meer informatie over de line-up vind je hier: www.transitionfestival.nl.

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.