Club Nine

Helemaal bovenin TivoliVredenburg, op een hoogte van 47 meter, ligt Club Nine. De ruimte is oorspronkelijk bedacht als cafégedeelte van de aangrenzende, grotere Cloud Nine-zaal. Club Nine wordt steeds vaker ingezet voor optredens in een intieme setting. De zaal heeft een vast podium, een balkon en wordt met en zonder zitplaatsen gebruikt.

Club Nine is onderdeel van drie verschillende ruimtes: de aangrenzende Cloud Nine-zaal, het club- en cafégedeelte met podium (Club Nine), en de foyer op de achtste verdieping. De biotoop is ontworpen door Thijs Asselbergs en is bij de opening van TivoliVredenburg in 2014 voor het eerst in gebruik genomen. Kenmerkend voor de ruimtes is de houten bekleding, wat voor een warme uitstraling zorgt.

Club Nine bevindt zich op de negende verdieping. Een verdieping lager bevinden zich de garderobe en de toiletten. In de zaal zelf is een bar aanwezig. Club Nine is toegankelijk via verschillende trappen vanaf het plein op de zesde verdieping. Dit plein bereik je via roltrappen vanuit de centrale hal.

De zaal is goed toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Een uitgebreidere beschrijving van de toegankelijkheid van de zaal vind je verderop op deze pagina.

Details

Architect: Thijs Asselbergs
Capaciteit: 100-150
Locatie: 9e verdieping

Toegankelijkheid

Club Nine bevindt zich op de negende verdieping van het gebouw. Tot en met de zesde verdieping kun je gebruik maken van roltrappen, maar hierna volgt een vrij lange trap. Omdat er tijdens producties op de negende verdieping niet altijd personeel op de zesde verdieping aanwezig zal zijn, vragen we je om bij een bezoek aan Club Nine al op de begane grond aan te geven dat je een liftpas of begeleiding op de trap nodig hebt.

In Club Nine zijn geen vaste rolstoelplaatsen. Het podium in de zaal is vrij laag.

De toiletten, het aangepaste toilet en de garderobe bevinden zich op de achtste verdieping. Deze zijn bereikbaar per trap of lift. Je kunt ook gebruikmaken van het aangepaste toilet in de centrale hal op de begane grond, tegenover Het Gegeven Paard. Om zelfstandig gebruik te maken van de liften, kun je een liftpas lenen bij de kassa.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over de toegankelijkheid van ons gebouw en onze zalen.