Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Vrije plaatskeuze
Volwassene
€ 13,-
Kind
€ 10,-
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Vernon Chatlein percussie
Tony Roe piano

Locatie
Cloud Nine
Extra informatie
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 5 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Onze ervaring is dat jongere broertjes en zusjes net zoveel plezier kunnen maken bij Groove Beest concerten, dus maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Groove Beest: Chatlein & Roe

Ontdek de groove in jezelf!

incl. servicekosten

Het duo Chatlein & Roe staat met het ene been in de geschiedenis en het andere in de toekomst. Chatlein is vooral bezig met vroeger: hoe klonk de muziek van zijn voorouders? Welke trommels, toeters en bellen bespeelden zij? Roe probeert zich voor te stellen hoe het in de toekomst gaat: hoe cool worden onze muziekinstrumenten? Welke flitsende nieuwe geluiden duiken er op? Samen maken zij toekomstmuziek met een vertrouwde, eeuwenoude hartslag.Vernon Chatlein speelt percussie. Hij verdiept zich in traditionele drums en vergeten en verloren instrumenten. Vooral van Curaçao, waar zijn familie vandaan komt. Hij bouwt de instrumenten opnieuw op en maakt er weer nieuwe muziek mee. Tony Roe speelt piano en houdt tegelijk de laatste elektronische snufjes in de gaten. Zo tovert hij een vleugel om en geeft hem leven.

Groove Beest
GrooveBeest is een concept van BIMHUIS Productions. Tijdens een Groove Beest concert ontmoet je telkens een andere groovy band. Een speciale MC zorgt ervoor dat je meer te weten komt over deze podiumbeesten. Ook leer je over groove, instrumenten en improvisatie. Dit Groove-Beest concert is met Chatlein & Roe. Ontdek met klanken uit verleden en toekomst de groove in jezelf!

Op 10 maart 2024 staat er nog een Groove Beest concert van BIMHUIS Productions in TivoliVredenburg:  Groove Beest – Bayou en Bayou tijdens Transition Kids (6+)

 

Zie ook

Zapp Mattheus (8+)

Compacte Matthäus Passion voor de hele familie

Belle en het Beest (8+)

Muziektheatervoorstelling met het Balletorkest, gebaseerd op het beroemde sprookje

Open je Oren! met Lucie Horsch (8+)

met presentatie: Dieuwertje Blok