Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Vernon Chatlein percussie
Tony Roe piano

Locatie
Club Nine
Extra informatie
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 6 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Onze ervaring is dat jongere broertjes en zusjes net zoveel plezier kunnen maken bij Groove Beest concerten, dus maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Groove Beest: Chatlein & Roe (6+)

Ontdek de groove in jezelf!

Geweest

Zin om met het hele gezin te swingen? Ontdek onze nieuwe serie Groove Beest familieconcerten! De tent wordt op z'n kop gezet, telkens door een andere groovy band. Tijdens een Groove Beest concert (BIMhuis Productions) ontmoet je telkens een andere groovy band. Een speciale MC leert je meer over de podiumbeesten van dat moment. Ook leer je over groove, instrumenten en improvisatie. Dit Groove-Beest concert is met Chatlein & Roe. Ontdek met klanken uit verleden en toekomst de groove in jezelf!

Chatlein & Roe
Het duo Chatlein & Roe staat met het ene been in de geschiedenis en het andere in de toekomst. Chatlein is vooral bezig met vroeger: hoe klonk de muziek van zijn voorouders? Welke trommels, toeters en bellen bespeelden zij? Roe probeert zich voor te stellen hoe het in de toekomst gaat: hoe cool worden onze muziekinstrumenten? Welke flitsende nieuwe geluiden duiken er op? Samen maken zij toekomstmuziek met een vertrouwde, eeuwenoude hartslag.Vernon Chatlein speelt percussie. Hij verdiept zich in traditionele drums en vergeten en verloren instrumenten. Vooral van Curaçao, waar zijn familie vandaan komt. Hij bouwt de instrumenten opnieuw op en maakt er weer nieuwe muziek mee. Tony Roe speelt piano en houdt tegelijk de laatste elektronische snufjes in de gaten. Zo tovert hij een vleugel om en geeft hem leven.

Op 10 maart 2024 staat er nog een Groove Beest concert van BIMHUIS Productions in TivoliVredenburg:  Groove Beest – Bayou en Bayou tijdens Transition Kids (6+)