vrijdag 6 augustus 2021

Walk the Line: Underdogz Crew

Programma met 1,5 m afstand | Breakbattles, muziek/hiphop en theaterdans

geweest

WALK THE LINE

programma

18:55 uur
19:35 uur
20:25 uur
21:05 uur

vrijdag 6 augustus 2021

Walk the Line: Underdogz Crew

Programma met 1,5 m afstand | Breakbattles, muziek/hiphop en theaterdans

geweest

Dit programma vindt plaats met 1,5 meter afstand en heeft daardoor een beperkte capaciteit. Er is geen coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.  

Tijdens Walk The Line: Underdogz nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je drie tussenstops in Ronda, Pandora en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Underdogz begon 10 jaar geleden als een break crew, maar zijn ondertussen multidisciplinair actief. Tijdens deze Walk the Line komen drie aspecten van de crew naar voren breakbattles, muziek en theaterdans. In elke zaal zal een andere skill op toneel worden gezet.

Wat kun je verwachten?
Dit programma wordt georganiseerd op anderhalve meter afstand. Hierdoor is het niet nodig om een test-, vaccinatie- of herstelbewijs te laten zien. Er kunnen vijftig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. Help drukte te voorkomen en kom niet eerder dan de tijd op je ticket. Vanaf dat tijdstip is er 10 minuten inlooptijd, daarna start de tour. Een tour duurt ongeveer twee uur. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in drie verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Zie ook

do 25 nov 2021

Ares

Een van de interessantste Nederlandse rappers van nu

do 23 dec 2021

Fresku

In het diepe tour