Walk The Line

Hét corona-proof programma van TivoliVredenburg!

Er staan geen edities van Walk The Line meer op de planning. Wel kun je hieronder beide afleveringen van onze virtuele tour Walk The (On)Line terugkijken!

Tijdens Walk The Line beleefden groepen van vijftig bezoekers een twee uur lang durende tour door het gebouw. Onderweg kregen zij drie tot vier concerten in diverse zalen te zien, en werden daartussen rondgeleid door het personeel. Op het programma stonden muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem, die bij Walk The Line eindelijk weer voor live publiek konden optreden.


Walk The (On)Line #1

TivoliVredenburgs huis-dj St. Paul neemt je mee door ons gebouw voor een kijkje achter de schermen, maar toch vooral voor vier liveconcerten. In de Ronda staat Personal Trainer, de stevige Nederlandse indierockband rondom Willem Smit, ook bekend van Canshaker Pi. Op naar de Grote Zaal, waar je het Amsterdam Sinfonietta aan het werk hoort. Klassieke muziek dus, met werken van Bach, Goljiov en Schulhoff. In de Pandora speelt Elias Mazian, maker van de romantische Neder-synthpopplaat Vrij Van Dromen (2020). We sluiten af met spannende jazz in de Hertz van Kika Sprangers (saxofoon) & Wolfert Brederode (piano). End of the line!


Walk The (On)Line #2

We nemen je mee door ons gebouw voor een kijkje achter de schermen, maar toch vooral voor drie spoken word-optredens en drie liveconcerten. In de Grote Zaal slaan luitist David Mackor en de Canadese sopraan Elisabeth Hetherington de handen ineen. Het podium van de Ronda is voor Sophie Straat, de zangeres van het moderne Amsterdamse levenslied, die bij haar laatste nummer wordt bijgestaan door de Haagse electropopsensatie Goldband. We sluiten af met de hypnotiserende muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest, dat met zes man aantreedt in de Hertz. End of the line!