Walk The Line

Ontdek verschillende artiesten in één tour door TivoliVredenburg

Wegens het grote succes wordt Walk The Line verlengd: de komende tijd organiseren we unieke verrassingstours én tours met artiesten in een specifiek genre, waaronder metal, indie, roots en Latin. Onderweg maak je tussenstops in diverse zalen voor een kort concert.

Coronaproof
Walk The Line is een speciaal voor deze tijd ontwikkelde tour waarbij je veilig kunt genieten van intieme en bijzondere concerten. In een select gezelschap begeef je je door ons bijzondere gebouw, er is een constante luchtverversing van buitenaf en er kan altijd 1,5 meter ruimte zijn tussen jou en de andere muziekliefhebbers.

De komende tijd maken we meer Walk The Line edities bekend, dus houd deze pagina goed in de gaten!

Loting of verplaatsing
Door de huidige coronamaatregelen mogen wij helaas nog maar 30 mensen per tour ontvangen. Voor Walk The Line zijn 50 tickets per tour verkocht, waardoor wij voor een aantal Walk The Lines genoodzaakt zijn te loten welke tickets geldig kunnen blijven. De resultaten van deze loting worden via e-mail gedeeld met ticketkopers. Andere Walk The Lines worden verplaatst naar een latere datum. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Uitverkocht
wo 4 nov 2020

Walk the Line: Klassiek

Maak een reis door de muziekgeschiedenis

Verplaatst
zo 8 nov 2020

Walk The Line: Psychjams

Verplaatst naar zondag 21 februari

vr 27 nov 2020

Walk The Line: Popronde Poppodium Pre-Party

Ekko & TivoliVredenburg presenteren:

zo 29 nov 2020

Walk the Line: My First Festival 5+

Uitverkocht
zo 7 feb 2021

Walk The Line - Heavy #2

TivoliVredenburg & Doomstad present

Uitverkocht
zo 21 feb 2021

Walk The Line - Psychjams

Cosmic sounds & heavy grooves