Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
woensdag 27 november 2019

No Man's Land - Muziekconferentie

Voor artiesten, muziekprofessionals en beleidsmakers

zaal open
09:00
aanvang
09:30
verwachte eindtijd
18:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
Cloud Nine, Club Nine, De Pit, Hertz, K.F. Hein Foyer, Pandora foyer, Park 6, Park 6
woensdag 27 november 2019

No Man's Land - Muziekconferentie

Voor artiesten, muziekprofessionals en beleidsmakers

No Man’s Land is de jaarlijkse muziekconferentie van Utrechts muziekplatform De Coöperatie. Het inspirerende programma biedt de kans om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en kennis te delen. De zevende editie vindt op woensdag 27 november voor het tweede jaar op rij plaats in TivoliVredenburg.

Dit jaar staat ‘de duurzame carrière’ centraal. Diverse expertsessies stellen actuele vraagstukken ter discussie zoals inclusiviteitsbeleid, de gevolgen van prestatiecultuur op onze mentale gezondheid en het streven naar de ideale talentontwikkelingsketen. Artiesten, muziekprofessionals en beleidsmakers zoeken samen naar nieuwe werkwijzen en succes voor de toekomst.

In samenwerking met Ableton, Musicmaker en The Daily Indie worden verschillende inspiratiesessies en masterclasses georganiseerd. Panels over o.a. subsidies en prestatiedruk reiken concrete handvatten aan gevorderde makers om hun carrière te boosten.

Het Spreekuur biedt de nieuwe generatie makers en muziekprofessionals de kans om hun demo, releaseplan of Instagram-account te pitchen aan meer dan 20 professionals. Praktische tips en nieuwe kennis doe je op bij de panelgesprekken en crash courses. Lever je demo in en als afsluiter van de dag worden ze door het Musicmaker Demopanel beoordeeld.

Live acts kunnen uiteraard niet ontbreken. Geniet tijdens het programma van verschillende optredens van aanstormend talent afkomstig uit het MASTER talentontwikkelingsprogramma van De Coöperatie. Ook is er dit jaar volop gelegenheid om contact te leggen met muziekprofessionals, artiesten en gelijkgestemden.

Goed om te weten: er is dit jaar slechts één type ticket waarmee je toegang hebt tot het gehele programma. Vol = vol, dus bestel snel je ticket!

Benieuwd welke professionals in de panels zitten, welke artiesten komen optreden en wie de masterclasses en inspiratiesessies zullen verzorgen? Volg De Coöperatie op Instagram of Facebook en mis geen enkele update!

Zie ook

di 18 feb 2020

The Growlers

Een combi van surf, garagerock, pop en psychedelica | Natural Affair Tour

wo 20 nov 2019

The Libertines

Lekker rammelende punk- en garagerock

zo 26 jan 2020

Two Door Cinema Club

Upbeat indiepop | Support: Circa Waves