Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 25 januari 2019

My Generation: Afterpartees (live set)

Gratis entree - 50 jaar rauwe popsongs + Afterpartees (live)

Gratis
23:00
zaal open
03:00
verwachte eindtijd
leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 25 januari 2019

My Generation: Afterpartees (live set)

Gratis entree - 50 jaar rauwe popsongs + Afterpartees (live)

Gratis

My Generation is 50 jaar rauwe popsongs uit de eindeloze platenkast van El Salvo. Verwacht een intieme nachtclubsetting in onze Cloud Nine met live optreden van AFTERPARTEES en heel veel lang niet gehoorde dansplaten. Gedreven door hun voorliefde voor 70’s punk en powerpop brengt Afterpartees altijd een bak aan energie. Iggy Pop, T-Rex en King Tuff bliezen al jong uit de speakers van deze heren en zijn terug te horen in hun fijne sound. Op het podium is Afterpartees een beest: wild en goed, een droomband voor My Generation! What else? Oh ja, entree is helemaal gratis. Wie jarig is, trakteert!

Vijf jaar TivoliVredenburg, veertig jaar Grote Zaal
Dit evenement is onderdeel van ons dubbele jubileum! Van 24 januari tot en met 27 januari bieden we te veel om mee te maken, voor iedereen. Lees hier meer over ons jubileumprogramma.

Start je clubnight the right way in Park 6! Ons indoorpark is de perfecte plek om op te warmen voor de nacht en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

Zie ook