Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 25 januari 2019

$hirak in Concert

MTV’s Best Worldwide Act

geweest
zaal open
19:30
aanvang
20:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
line-up
Broederliefde
Big mystery guests
Mula B
Jacin Trill
Bokoesam
Idaly
Famke Louise
Young Ellens
Adje
Mr. Polska
Kid de Blits
Mafe
vrijdag 25 januari 2019

$hirak in Concert

MTV’s Best Worldwide Act

geweest

$hirak In Concert is toegankelijk voor alle leeftijden. Ben je jonger dan 14 jaar? Dan adviseren wij het concert onder begeleiding van een volwassene bij te wonen.

Nadat het stof van $hirak & friends is gedaald is de avond nog jong! Blijf daarom gratis rondhangen voor de vunzige deuntjes van Vunzige Deuntjes. Ook daar zal $hirak onderdeel van de turn-up zijn! Let op: Vunzige Deuntjes is 18+.

Sinds het album New Wave (2015) en de bijbehorende hit Drank & Drugs is Jack $hirak de koning van de beatmakers en producers in Nederland. Daarvoor werd hij eerder dit jaar gekroond en won niet alleen een MTV award voor de beste Nederlandse Act, maar wist zelfs de MTV award Best Worldwide Act binnen te slepen. Vanavond laat hij de Ronda trillen en hij neemt al z’n vrienden mee! Met Broederliefde scoorde $hirak een monsterhit met 'Jungle'. Happy kid Jacin Trill is ook van de partij.  Meesterplusser Mula B kwam dit jaar met zijn langverwachte album. Bokoesam heeft net zijn album Nachtvlinder uitgebracht. Idaly scoorde deze zomer met Wine Slow. Famke Louise vroomt haar eigen weg naar de top. Mr. Polska bracht onlangs zijn nieuwe album De Sloper uit. Kid de Blits en Young Ellens laten ook hun gezicht zien. Mafe scoorde hits met producties van $hirak en legend in the game Adje is al jarenlang geliefd op de straat en in de clubs. Ze zijn er allemaal bij en nóg meer namen worden later bekend gemaakt!

Benieuwd naar meer hiphop in TivoliVredenburg? Klik hier voor ons volledige hiphopprogramma.

Vijf jaar TivoliVredenburg, veertig jaar Grote Zaal
Dit concert is onderdeel van ons dubbele jubileum! Van 24 januari tot en met 27 januari bieden we te veel om mee te maken, voor iedereen. Lees hier meer over ons jubileumprogramma.