ALLES NA 23:00

CHECK ONS NACHTPROGRAMMA
Zaal open
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Park 6

Pasen in Park 6 By Night

Gratis entree – vier je Paasweekend in ons sfeervolle indoorpark

Geweest

Park 6 is dé ontmoetingsplek van Utrecht en is gratis toegankelijk voor iedereen!

Tijdens het Paasweekend gaat Park 6 op z’n paasbest! Natuurlijk vier je je extra lange weekend op de vrijdag- en zaterdagavond in ons indoorpark op zeshoog met alles dat je van Park 6 gewend bent: dans op de lichtgevende dansvloer, pak de high-score bij de tientallen gratis arcade games, flex je spieren met de giga-Twister, domineer rond de tafeltennistafel en nog veel meer.

Maar ook de Paashaas weet Park 6 dondersgoed te vinden en heeft her en der de meest smaakvolle paaseieren verstopt, inclusief gouden Wonka-achtige tickets voor verschillende dansavond in TivoliVredenburg. Wat dacht je van tickets voor het gloednieuwe koningsnachtfestival of een bere-gezellige Singlefeestje editie? Zoek en gijt zult vinden. Bij de knutselhoek kan je je creatieve ei kwijt door old-skool paaseieren te versieren. Wat zullen je ouders trots zijn op de creatie van hun Picasso en/of Van Gogh!

Op zondag 21 maart is Park 6 geopend voor het gehele gezin tijdens Park 6 Family.

Klik hier voor meer informatie over Park 6 By Night of bekijk de sfeerimpressie:

 

Koningsnacht

Gloednieuw festival met partygarantie op code oranje! Vijf zalen, twee-kanaals Silent Disco, all genres all night long + much much more.

Meer informatie