ALLES NA 23:00

CHECK ONS NACHTPROGRAMMA
Zaal open
Verwacht einde
Programma

Ronda techno & house
Pandora hiphop, rnb & beats
Cloud Nine disco
Twee-kanaals Silent Disco hits, hits & hits
Park 6 locals only
Pandora Bar hosted by Bankra

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Attend
Facebook-event

Koningsnachtfestival

Vijf zalen + twee-kanaals silent disco met alle genres, all night long

Geweest

Early-birds en reguliere tickets zijn inmiddels uitverkocht. De late- en super late-birds zijn nu beschikbaar vanaf €30,-.

Koningsnacht 2019 just got real, want ons gloednieuwe festival vult ons pand tot de nok met alles wat je koningsnachthartje begeert. In elke zaal (en de hoekjes en gaatjes daarbuiten) staat de party-garantie op code oranje met altijd wel iets dat aansluit op de (wan)smaak van jou en je crew. Buitensporig pieken, all night long!

Ronda wordt bij de lurven gepakt door de finest techno, electro en house dj’s, waaronder Boys Noize, De Sluwe Vos en TITIA. Op de zevende verdieping knallen de vlammen tegen de plinten dankzij de meest bangin’ hiphop, rnb en andere tropische beats in Pandora met o.a. Bokoesam en Latifah en in Cloud Nine rijden we de cloud van modern-day disco, funk en house met o.a. Purple Disco Machine, Lovestäd (live) en Pitto aan het stuur. Pandora Bar wordt overgenomen door loco bikes van Bankra Bikes Soundsystem, in Park 6 vind je de beste local dj's en een verdieping lager is de twee-kanaals Silent Disco dé plek voor hits, hits en hits! What else? Free-to-play arcade games, cocktailsbars, giga-Twister, tafeltennis en nog veel meer. Genoeg te doen!

Click for hi-res.