menu zoeken
Naar agenda
zondag 27 januari 2019

Lavinia Meijer

Première nieuwe tour

vanaf 17,46
uitvoerenden

Lavinia Meijer harp

programma

o.a. Philip Glass, Bryce Dessner en eigen werk

aanvang
20:30
zaal open
20:00
Rang 1
€ 25,72
€ 17,46
Rang 2
€ 23,66
€ 17,46
Rang 3
€ 17,46
€ 17,46

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

locatie

Harpiste Lavinia Meijer maakte deze solovoorstelling vanuit haar nieuwsgierigheid een mogelijk antwoord te vinden op de vraag: in welke stijlperiode leven we? Toch geen post-post-postmodernisme? Ze verweeft haar persoonlijke verhalen met muziek uit de afgelopen decennia, vanaf de jaren '70.

Door haar samenwerkingen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson, en door haar interesse in de veranderingen binnen de kunst, koppelt ze verschillende kunstvormen aan elkaar en verbindt ze haar muziek met beeldende kunst, schrijvende kunst, spoken word, film, animaties en nieuwe elektronische experimenten.

Lavinia Meijer geeft concerten van Carré tot Zuid-Korea en van de Berliner Philharmonie tot Carnegie Hall. Ze is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd.

Lavinia speelt niet alleen klassiek solorepertoire, maar ook hedendaagse muziek. Ze verlegt constant de grenzen van de harp als solo-instrument. Als vermaard artiest, met een wereldwijd bereik, won ze talrijke prijzen (waaronder een Edison in 2012), maakte ze verschillende albums die de gouden status kregen en een platinum album (Metamorphosis / The Hours met stukken van de Amerikaanse componist Philip Glass).

Vijf jaar TivoliVredenburg, veertig jaar Grote Zaal
Dit concert is onderdeel van ons dubbele jubileum! Van 24 januari tot en met 27 januari bieden we te veel om mee te maken, voor iedereen. Lees hier meer over ons jubileumprogramma.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Wellicht vind je ook interessant

wo 20 feb 2019

Remy van Kesteren

Harpvoorstelling in combinatie met lichtkunst

vr 8 mrt 2019

Lavinia Meijer & Groot Omroepkoor

Satie, Debussy & Fauré

zo 12 mei 2019

Nederlands Blazers Ensemble

Bach & Soefi

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord