woensdag 2 december 2020

Judy Blank

Mix van groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop

geweest
programma

Concert 1:
Deuren open 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur

Concert 2:
Deuren open 21.00 uur
Aanvang 21.30 uur

support act
geen
locatie
woensdag 2 december 2020

Judy Blank

Mix van groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop

geweest

Deze concerten gaan door onder de huidige coronamaatregelen.

Op woensdag 2 december 2020 geeft Judy Blank twee concerten voor 30 bezoekers in onze Pandora! De Nederlandse zangeres koppelt een heldere, soulvolle stem aan meer dan uitstekende songschrijverscapaciteiten. Met haar groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop maakte ze in Nederland indruk op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, en in het buitenland op SXSW en AmericanaFest. Op haar plaat Morning Sun (2018) laat Blank een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, vernuftig gitaarwerk en een ontwapenende stem horen. Vorig jaar volgde ep Morning After, waarop ze kiest voor rauwere gitaar, meer country en meer eerlijkheid. Dit voorjaar verscheen het laatste deel van de trilogie, op cassette: Morning Tapes. Lo-fi slaapkameropnames van de favoriete liedjes van beide albums, stuk voor stuk in één take opgenomen. Puurder dan dit ga je het niet krijgen.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg 
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Deze concerten zijn vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van vrijdag 6 november 2020 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.