Coronavirus en TivoliVredenburg

For English click here

Vanaf 14 oktober gelden aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM. Het maximumaantal van 30 bezoekers geldt ook voor TivoliVredenburg, in elke afzonderlijke zaal. 

Tot onze grote spijt moet een deel van ons programma worden afgelast; een deel kan doorgaan op kleine schaal, in aangepaste vorm. We zoeken natuurlijk voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum: het concert wordt dan verplaatst, en gekochte tickets blijven geldig. Dat zoeken kost even tijd - we laten zo snel mogelijk van ons horen. Als het niet anders kan wordt het concert geheel geannuleerd. Ook dan nemen we contact op met alle ticketkopers.

We presenteren hoe dan ook kleinschalige programma's die aan de richtlijnen voldoen. Die vind je in onze agenda. Inmiddels geldt ook het dringende advies een mondkapje te dragen in publieke ruimtes, dus ook concertzalen. Ons personeel draagt een mondkapje – we vragen onze bezoekers dat ook te doen.

Wil je langskomen en wil je weten hoe? Ben je nieuwsgierig naar ons programma? Zou je een concert bezoeken dat is geannuleerd of verplaatst? Op deze pagina verwijzen we je naar de actuele informatie.

Laatste update: 13 oktober 2020

Ons programma

We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in ons pand. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Je vindt het programma in onze agenda.

AGENDA

Je bezoek aan TivoliVredenburg

We ontvangen je graag! Lees via onderstaande knop wat je kunt verwachten – fijn als je dat al weet voordat je binnenstapt.

JE BEZOEK

Afgelastingen, verplaatsingen en restitutie

Vanwege de coronamaatregelen kunnen niet alle concerten en evenementen doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de artiesten en hun boekers of management hard aan om ticketkopers zo snel mogelijk te informeren over een afgelasting of verplaatsing. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je via onderstaande link.

AFGELASTINGEN