Coronavirus en TivoliVredenburg

For English click here

We zijn open!

Onze agenda stroomt weer vol. Kom je langs? Bij de meeste programma's is geen coronatestbewijs nodig, omdat we werken met vaste zitplaatsen op afstand en een aangepaste capaciteit. Bij sommige programma's heb je, naast een ticket, wel een coronatestbewijs nodig. Dit kan in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs via testen voor toegang. Als dat vereist is, staat dat duidelijk op de webpagina van het concert of evenement vermeld.

Soms kan een concert niet doorgaan in de vorm die oorspronkelijk gepland was. We zoeken dan naar een alternatieve datum: als het concert wordt kan worden verplaatst blijven gekochte tickets geldig. Dat zoeken kost even tijd - we laten zo snel mogelijk van ons horen. Als het niet anders kan wordt het concert geheel geannuleerd. Ook dan nemen we via e-mail contact op met alle ticketkopers.

We gaan online ook gewoon door met Studio TivoliVredenburg. Je vindt al het programma in onze agenda. Wil je de nieuwe bevestigingen niet missen? Houd onze website in de gaten, of abonneer je op één van onze nieuwsbrieven.

Laatste update: 16 juli 2021

Ons programma

We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in ons pand. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Daarnaast is er ook online programma dat je vanuit huis kunt meemaken. Je vindt alles in onze agenda.

AGENDA

Je bezoek aan TivoliVredenburg

We ontvangen je graag! Lees via onderstaande knop wat je kunt verwachten – fijn als je dat al weet voordat je binnenstapt.

JE BEZOEK

Afgelastingen, verplaatsingen en restitutie

Vanwege de coronamaatregelen kunnen niet alle concerten en evenementen doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de artiesten en hun boekers of management hard aan om ticketkopers zo snel mogelijk te informeren over een afgelasting of verplaatsing. Staat je concert niet in onze agenda? Hier vind je een overzicht van al onze afgelaste en verplaatste concerten. Wil je weten hoe we verplaatsingen of annuleringen afhandelen met ticketkopers? Daarover lees je hier meer.

Support TivoliVredenburg

Voor een podium dat regelmatig uit zijn voegen barst en bruist is dit een ontzettend rare tijd. Stukje bij beetje gaan we weer verder open, en ondertussen gaan we online fanatiek verder. Rendabel is dat natuurlijk niet. Wil je een steuntje bijdragen? Dat kan!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN