Coronavirus en TivoliVredenburg

For English click here

Premier Rutte heeft bekendgemaakt dat de lockdown wordt verlengd. Onze deuren blijven daarom gesloten voor publiek tot en met 27 april.

Tot onze grote spijt moet ons programma in die periode worden afgelast. We zoeken natuurlijk voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum: het concert wordt dan verplaatst, en gekochte tickets blijven geldig. Dat zoeken kost even tijd - we laten zo snel mogelijk van ons horen. Als het niet anders kan wordt het concert geheel geannuleerd. Ook dan nemen we contact op met alle ticketkopers.

Ondertussen presenteren we online alternatief programma via Studio TivoliVredenburg. Wat er met onze programmering na 27 april gebeurt is natuurlijk nog onzeker. Je vindt de actuele status van elk evenement via onze agenda. 

Laatste update: 14 april 2021

Afgelastingen, verplaatsingen en restitutie

Vanwege de coronamaatregelen kunnen niet alle concerten en evenementen doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de artiesten en hun boekers of management hard aan om ticketkopers zo snel mogelijk te informeren over een afgelasting of verplaatsing. Staat je concert niet in onze agenda? Hier vind je een overzicht van al onze afgelaste en verplaatste concerten. Wil je weten hoe we verplaatsingen of annuleringen afhandelen met ticketkopers? Daarover lees je hier meer.

Ons programma

Tot en met 27 april 2021 zijn we helaas gesloten – behalve voor de pilots. We presenteren gelukkig ook online evenementen: die vind je ook in onze agenda. Zodra dat mag presenteren we weer programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in ons pand. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Je vindt het programma in onze agenda.

AGENDA

Je bezoek aan TivoliVredenburg

We ontvangen je graag, zodra dat weer mag! Lees via onderstaande knop wat je dan kunt verwachten – fijn als je dat al weet voordat je binnenstapt.

JE BEZOEK

Support TivoliVredenburg

Voor een podium dat regelmatig uit zijn voegen barst en bruist is dit een ontzettend rare tijd. Zodra dat weer mag gaan we weer open, en ondertussen gaan we online fanatiek verder. Rendabel is dat natuurlijk niet. Wil je een steuntje bijdragen? Dat kan!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN