Coronavirus en TivoliVredenburg

 

Van zondag 28 november tot en met zaterdag 18 december moeten wij onze deuren sluiten vanaf 17:00 uur. Dit betekent dat alle avondconcerten in deze periode niet doorgaan. We proberen zoveel mogelijk avondconcerten te verplaatsen naar een andere datum. Als het niet anders kan, wordt het concert geheel geannuleerd. 

De concerten die ‘s middags plaatsvinden gaan zoveel mogelijk door. We volgen te allen tijde de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid. Dit betekent dat een coronatoegangsbewijs verplicht is voor bezoekers van 13 jaar en ouder en dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht; op je stoel mag dit af. 

Klik hier voor alle informatie over het coronatoegangsbewijs

We zijn druk in de weer om er het beste van te maken. We informeren ticketkopers zo snel mogelijk via e-mail. Onze agenda wordt doorlopend bijgewerkt. 

Laatste update: 26 november 2021

Je bezoek aan TivoliVredenburg

We ontvangen je graag, binnen de geldende maatregelen. We volgen te allen tijde de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid. Lees via onderstaande knop wat je kunt verwachten – fijn als je dat al weet voordat je binnenstapt.

JE BEZOEK

Afgelastingen, verplaatsingen en restitutie

Vanwege de coronamaatregelen kunnen niet alle concerten en evenementen doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de artiesten en hun boekers of management hard aan om ticketkopers zo snel mogelijk te informeren over een afgelasting of verplaatsing. Zodra wij hier meer informatie over hebben, worden ticketkopers gemaild. Voor de meest recente updates verwijzen we je graag door naar de pagina van het desbetreffende concert. Wil je weten hoe we verplaatsingen of annuleringen afhandelen met ticketkopers? Daarover lees je hier meer.