dinsdag 29 juni 2021

De Ambassade

Donkere, Nederlandstalige wave

19:30
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
dinsdag 29 juni 2021

De Ambassade

Donkere, Nederlandstalige wave

Op basis van de verwachte versoepelingen van de coronamaatregelen kan dit concert doorgaan met beperkte capaciteit en op anderhalve meter afstand. Op deze pagina vind je kort voor het concert up-to-date informatie over de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van donderdag 25 februari 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

De Ambassade houdt sinds een aantal jaar de gemoederen in de Nederlandse underground scene bezig met donkere, Nederlandstalige wave. Het project van Pascal Pinkert (Dollkraut) wist in 2016 direct de aandacht te trekken met de gruizige single ‘Geen Genade’, een combinatie van in reverb verdronken teksten, koude synthesizers en galmende drumcomputers. De singles die daarna verschenen waren op één hand te tellen, maar in 2019 loste De Ambassade alle hooggespannen verwachtingen in met eerste langspeler ‘Duistre Kamers’.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

za 3 jul 2021

Robin Kester

Dromerige folkpop met onverwachte melodieën en bezwerende geluidseffecten | EKKO & TivoliVredenburg

za 19 feb 2022

The Districts

Lo-fi indierockband | in EKKO

di 15 mrt 2022

Future Islands

Gepassioneerde synthpop vol onweerstaanbare basloopjes