MENU
HOME
Eefje de Visser

Eefje de Visser

Nachtlicht

line-up
Eefje de Visser
Nuno dos Santos
Falco Benz
21,00
aanvang
22:00
eindtijd
02:00
  • wintergarten
  • singer-songwriter
  • nederlandstalig
  • nachtleven
  • ronda

Eefje de Visser geeft vanavond een speciale late avond-show in Ronda. Het werd eens tijd: haar laatste album Nachtlicht was al een ode aan de nacht. Daarop klinkt de zangeres nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit. Ook haar shows zijn zo mogelijk nog soepeler geworden, met stuwende elektronica en pulserende synthesizers. 

Vanavond gaat het tot in de nacht door, daarvoor heeft Eefje twee special guests meegenomen, namelijk Nuno Dos Santos en Falco Benz! 

De eerste special guest van deze Nachtlicht-show is Nuno Dos Santos, de Utrechtse dj en vaandeldrager van het label/feest Something Happening Somewhere. Daarmee geeft hij een plek aan techno die diep, melodieus en vaak melancholiek is, eigenlijk net als de muziek van Eefje. Binnenkort verschijnt de remix die Nuno maakte voor Eefje!

De tweede special guest mag je gerust de Utrechtse synthesizerprins noemen: Falco Benz. Met zijn stuurse synthpop, spacedisco en cocktailhouse speelde hij de afgelopen jaren alle festivals plat, en tussendoor maakte hij officiële remixen voor Oscar and the Wolf en Roìsin Murphy. 

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Ronda

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.