Voortgezet Onderwijs

Bekijk hier ons aanbod voor middelbare scholieren. Speciaal voor middelbare scholieren hebben we het programma World Wide Music ontwikkeld. Hiernaast bieden we een selectie van onze concerten aan om met grote groepskorting te bezoeken.


World Wide Music

World Wide Music is een programma van 1,5 uur waarbij middelbare scholieren drie mini-concerten bijwonen in verschillende zalen van TivoliVredenburg.

Tijdens de mini-concerten spelen professionele muzikanten muziek uit Afrika en Latijns-Amerika. Daarnaast zullen ze enthousiast over de muziek vertellen, en over wat deze voor hen betekent.

De nadruk ligt bij World Wide Music vooral op de muzikale beleving. Voor leerlingen is deelname aan World Wide Music een unieke gelegenheid om op interactieve wijze kennis te maken met muziekstijlen uit andere werelddelen en om verschillende zalen (Hertz, Pandora en Cloud Nine) van TivoliVredenburg te bezoeken. Leerlingen maken in een carrouselvorm kennis met de drie verschillende muziekstijlen (Zuid-Amerikaans/Caraïbisch, Afrikaans en een zeer bijzondere cross-over tussen Afrikaanse muziek en jazz).

Datum: maandag 2 oktober 2023
Tijd: ochtend of middag
Zaal: Pandora, Hertz en Cloud Nine
Duur: 90 minuten
Disciplines: cultureel erfgoed, muziek
Kerndoelen: kunstzinnige oriëntatie 55 en 56

Wil je dit programma met je klas bezoeken of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].


Groepskorting voor middelbare scholieren

We vinden het leuk om scholieren te ontvangen bij onze concerten. We bieden daarom een selectie van concerten aan die in overleg voor 10 euro per leerling bezocht kunnen worden. Bekijk hieronder welke concerten hiervoor in aanmerking komen.