Voortgezet Onderwijs

Bekijk hier ons aanbod voor middelbare scholieren.

Jaarlijks keert een editie van Walk The Line terug, die we speciaal voor middelbare scholieren hebben ontwikkeld. Hiernaast bieden we een selectie van onze concerten aan om met grote groepskorting te bezoeken.

Wil je TivoliVredenburg met je klas bezoeken of heb je vragen over ons aanbod? Neem dan contact op met [email protected].

Schoolconcerten


Groepskorting voor middelbare scholieren

We vinden het leuk om scholieren te ontvangen bij onze concerten. We bieden daarom een selectie van concerten aan die in overleg voor 10 euro per leerling bezocht kunnen worden. Bekijk hieronder welke concerten hiervoor in aanmerking komen.


Walk the Line

Walk the Line is een programma van 1,5 uur waarbij middelbare scholieren drie mini-concerten bijwonen in verschillende zalen van TivoliVredenburg.

Tijdens de mini-concerten spelen professionele muzikanten muziek uit Afrika en Latijns-Amerika. Daarnaast zullen ze enthousiast over de muziek vertellen, en over wat deze voor hen betekent.

De nadruk ligt bij Walk the Line vooral op de muzikale beleving. Voor leerlingen is het een unieke gelegenheid om op interactieve wijze kennis te maken met muziekstijlen en om verschillende zalen (Hertz, Pandora en Cloud Nine) van TivoliVredenburg te bezoeken. Daarnaast vertellen de muzikanten enthousiast over de muziek en wat deze voor hen betekent.

Data: maandag 28 oktober 2024, maandag  17 februari 2025
Tijd: ochtend of middag
Zaal: Pandora, Hertz en Cloud Nine
Duur: 90 minuten
Disciplines: cultureel erfgoed, muziek
Kerndoelen: kunstzinnige oriëntatie 55 en 56

Wil je dit programma met je klas bezoeken of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].