Educatieaanbod scholen

Iedereen die naar school gaat, kan met zijn of haar klas bij ons (school)concerten meemaken en beleven. We hebben een breed aanbod voor zowel basis- als voortgezet onderwijs. Hiernaast bieden we een selectie van concerten aan die in overleg met groepskorting kunnen worden bezocht.

De magie van liveconcert
Een leven lang muziek voor iedereen. Dat is de missie waar TivoliVredenburg voor staat. Ons bestaansrecht ligt in de muziek, ook al zijn we inmiddels zoveel meer. Diepgeworteld in onze recente geschiedenis en de lange historie van poppodium Tivoli en Muziekcentrum Vredenburg ligt onze liefde voor muziek en onze drang om deze live te laten zien en horen. Muziek geeft troost, maakt vrolijk, verwondert, verbroedert, verruimt de geest en geeft eindeloos veel gespreksstof. Niets kan op tegen de magie van het liveconcert, dat in principe eenmalig en onherhaalbaar is. Hoe vertrouwd het repertoire en de uitvoerenden ook mogen zijn voor de luisteraar: het liveconcert is uniek.

Aanbod voor basisscholen

We bieden schoolconcerten aan voor elk schooljaar uit het primair onderwijs. De concerten vinden onder schooltijd plaats in een van onze zalen. Om te zorgen dat alle leerlingen optimaal kunnen genieten van hun muzikale TivoliVredenburg-avontuur wordt bij alle concerten lesmateriaal geleverd, waarmee op school het bezoek aan TivoliVredenburg goed voorbereid kan worden.

Bekijk aanbod

Aanbod voor middelbare scholen

Speciaal voor middelbare scholieren hebben we het programma World Wide Music ontwikkeld: een programma van 1,5 uur waarbij onderbouwleerlingen drie mini-concerten van bekende wereldmuziekartiesten bijwonen, in verschillende zalen van TivoliVredenburg. Hiernaast bieden we een selectie van onze concerten aan om met grote groepskorting te bezoeken.

Bekijk aanbod