By Night

Alles wat ‘s nachts in TivoliVredenburg gebeurt. Clubnights, festivals en meer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WILD 'N SWEET FESTIVAL

Van de boot direct het feestgedruis in: op 1 juni vier je Utrecht Pride bij ons! Na afloop van de Utrecht Canal Pride slingert de eerste editie van Wild ’n Sweet Festival heel het pand door, net als jij. Vier jouw pride met ons, je vrienden en heel Utrecht.

Bekijk hier

JE FAVO STUDENTENAVOND DONDERNACHT

Dondernacht: Hits Different

Chart-toppende Spotify tunes, virale TikTok tracks en monster hits van morgen hoor je tijdens de dansnacht Hits Different

Bekijk hier

Dondernacht: The Good Girls Club

Het Haarlemse dj-collectief The Good Girls Club komt naar UUUUUUU. Met een all female line-up hebben ze al menig feestje in de nacht bij ons in vuur en vlam gezet. Verwacht tracklists bomvol house en disco classics en een goede dosis herkenbaarheid door de boxen.

Bekijk hier

Dondernacht: Hollandse Hitte

Zin in de zomer man! We stoppen de kleinste, grootste, beste, hardste pop & hiphop in de wasmasjien tijdens Hollandse Hitte. Een gloeiend hete clubnacht met alleen maar moois van eigen bodem.

Bekijk hier

Kom naar Park 6!

Ons sfeervolle indoorpark op zeshoog is weer (bijna) elke vrijdag- en zaterdagavond geopend! Of je nu blijft plakken na een show, jezelf opwarmt voor een clubnight of gewoon je werkweek wilt afsluiten, iedereen is welkom en de entree is helemaal gratis.

Meer informatie

Programma

Volg TivoliVredenburg By Night via Instagram en Facebook