Ontdek hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Pandora
Line up
Gotu Jim

Kleine Crack & Slagter

Milolaathetlukken

Burning Fik Afterparty: Gotu Jim, Kleine Crack & Slagter e.a.

v.a. € 12,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Weggaan op een after is wel een slecht idee als het een after van de fik is. Burning Fik, het label van Pepijn Lanen en Abel van Gijlwijk, neemt vanavond onze Pandora over voor een nacht vol moshen op de beats van je favoriete artiesten.

Oeh! Een fik party is geen fik party zonder Gotu Jim. Ga ham op Stop Dr*gs In Me Gezicht, Oeh, Emma en zweef op Honderd Duizend Rondjes en Stiekem wil ik DJ zijn, terwijl je af en toe een traantje wegpinkt. Want als het begrip ‘gevoelige party’ nog geen ding is, heeft Gotu Jim de eer dit genre te claimen.

Later op de nacht wordt de zaal een stukje duisterder, want all the way uit Antwerpen komen Kleine Crack & Slagter naar UUU om de lampen uit te doen. Zij brengen helse energie op het podium met hun bezeten hiphop. Let op: betreden op eigen risico!

Hot boy milolaathetlukken (bekend van baby boys) trapt het festijn af met zijn merkgeile drillrap en de nacht wordt afgesloten door genre fluide tunes van Tizi. Blijf tot het laatst en zorg dat je wordt opgehaald door je ouders. Deze after wil je namelijk echt niet missen!

Zie ook

Fresku

Leren Leven Tour | Eindhovense rapper met liveband

No Diggity

De beste hiphop en R&B uit de 90's en 00's

Mula B

Haagse rapper komt met zijn nieuwe album Narcopop naar Utrecht