zaterdag 26 december 2020

Walk The Line: Electronic

Met Betonkust (live), Laima, Peaking Lights & Ultrastation

WALK THE LINE

programma

Programma
Betonkust (live)
Laima
Peaking Lights
Ultrastation

Tijden
Tour 1 – 19:20
Tour 2 – 20:00
Tour 3 – 20:40
Tour 4 – 21:20
Tour 5 – 22:00

leeftijd
18+ (ID verplicht)
zaterdag 26 december 2020

Walk The Line: Electronic

Met Betonkust (live), Laima, Peaking Lights & Ultrastation

Niets past beter bij Kerst dan hypnotiserende en mindblowing electronica! Plof op 2e kerstdag op onze comfy seats en zak weg in de sounds van vier electronica acts van hoog niveau tijdens Walk The Line: Electronic. In een tour van twee uur lang passeer je Ronda, Pandora, Cloud 9 en Hertz waar Ultrastation, Betonkust (live), Peaking Lights en Laima je feestdagen volledig 2020-proof upgraden naar meer dan bordspelletjes en video calls. Niet de real deal, maar the best we can do!

 • Betonkust live

  Producer Betonkust (ook bekend van zijn veelvuldige collaboraties met geestverwant Palmbomen II) maakt vloeiender muziek dan je van zijn naam zou verwachten. Zijn elektronicasoundscapes zijn soms donker en tegendraads maar vooral loom en spoelen het hoofd aangenaam schoon.

 • Laima

  De experimentele elektronica van de Braziliaans-Britse Laima Leyton kronkelt zich een wonderlijke weg door je bewustzijn. Met even zwoele als afstandelijke halfzang en bezwerend struikelende electropop legt haar muziek een elastieken link tussen hoofd, hart en heupen.

 • Peaking Lights

  Het Californische echtpaar Peaking Lights huwt zelf psychedelische pop met generieke housebeats rond een dromerig hart en schilderde daar al ettelijke albums en opwindende clubnachten mee vol. Stel je in op surrealistische vergezichten vanaf een eindeloze dansvloer.

 • Ultrastation

  De Utrechtse alleskunners Nuno dos Santos (Something Happening Somewehere) en Cosmic Force (Acid P303wer) geven elkaar de elleboog in Ultrastation voor een wervelende all-in-set waarin decks, synths en 909’s een onontkoombaar technofeestje bouwen.