donderdag 23 juli 2020

Walk The Line

Ontdek vier artiesten in één tour door TivoliVredenburg

geweest

Walk The Line

programma

14.30 uur
15.00 uur

15.30 uur
16.15 uur

18.30 uur
19.00 uur

19.30 uur
20.15 uur 

20.45 uur 

donderdag 23 juli 2020

Walk The Line

Ontdek vier artiesten in één tour door TivoliVredenburg

geweest

Naar ticketkopers sturen we kort van te voren een mail met extra informatie. Heb je deze mail gemist? Deze is hier te zien. 

Wegens succes wordt Walk The Line verlengd! We nemen je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je vier tussenstops in Ronda, Pandora, Hertz of Cloud Nine. Daar bieden we muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem een podium. Wie er op het podium staat blijft een verrassing, maar geen een dag is hetzelfde. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Wat kun je verwachten?
Een tour duurt twee uur en er starten zowel ’s middags als ’s avonds tours. Er kunnen veertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje onderweg. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, een expositie kunt bezoeken en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg
We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook je bezoek aan ons. Walk The Line is een speciaal voor deze tijd ontwikkelde tour waarbij je veilig kunt genieten van intieme en bijzondere concerten. In een select gezelschap begeef je je door ons bijzondere gebouw, er is een constante luchtverversing van buitenaf en er kan altijd 1,5 meter ruimte zijn tussen jou en de andere muziekliefhebbers. Je kunt alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een geldig ticket. Bereid je goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.