zaterdag 23 december 2017

Vintage Garten

Gratis toegang voor publiek

geweest
18:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Koop & verkoop tweedehands spullen op onze pop-up markt!

locatie
zaterdag 23 december 2017

Vintage Garten

Gratis toegang voor publiek

geweest

Al het hele jaar opzoek naar die perfecte 90's kersttrui of nooit genoeg obscure platen in je verzameling? De Vintage Garten op 23 december is voor hoarders zoals jij die overal goud in zien, of juist voor de hoarders die 2017 willen beginnen met een opgeruimde zolder. (Ver)koop kleding, platen, meubels of andere prullaria warm en droog: what's not to like? 

De markt loopt over de pleinen en foyers van TivoliVredenburg, speciaal voor de Wintergarten is deze in winterse sferen. Kom en geniet van leuke spullen, heerlijke koffie, lekker eten en winterse muziek. Supergezellig!

 

Dit evenement is onderdeel van de Wintergarten, een 14-daags eindejaarsfestival waar je elke dag terecht kan voor (veelal) gratis optredens en activiteiten op onze sfeervol aangeklede binnenpleinen op vijf- en zeshoog. Denk hierbij aan filmavonden, workshops, live optredens, een vintage markt en nog veel meer. Ook is ons pop-up restaurant Het Gulle Rendier op deze avond geopend, waar je van 17:30 tot 20:15 terecht kan voor een smaakvolle winterse hap. Check voor het programma en openingstijden van Wintergarten:
www.tivolivredenburg.nl/wintergarten